Psihologii ne atenționează: comunicarea online nu înseamnă că e 100% interesat de tine

Comunicarea online este extrem de simplă, dar și impersonală. Psihologii te sfătuiesc să nu te entuziasmezi la început de relație, daca vorbiți mult pe aplicații. Iată de ce.

Da, știm că poți duce o întreagă conversație numai din gif-uri sau emoticoni. Și știm că te entuziasmezi dacă ți-a dat o inimioară, o îmbrățișare etc. Însă conectarea emoțională reală nu se întâmplă pe internet.

Interesul se construiește prin clasicele întâlniri față în față, când implicit dăm piept cu realitatea, care ne place sau… nu.

Citește și:

Studiu: Cât de mult mint bărbații ca să te aducă în pat

Sexting! 3 motive să dai mesaje cu conotații sexuale

Ce se întâmplă în comunicarea online? Proiectăm foarte mult, adică proiectăm pe celălalt imaginea partenerului ideal din capul nostru, și pentru a face asta ne agățăm și de mici detalii precum inimioara menționată mai sus.

Iar proiecția nu se confundă cu realitatea, nici pe departe. Comunicarea online în final nu face altceva decât să pună o barieră și să mențină distanța.

 

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton