Mai ții minte serialul ”Edera”? Protagonista a ajuns din ospătăriță senzație mondială. Cum arată Agnese Nano la 53 de ani

 Oana Popoiag
.
Edera serialEdera serial

La începutul anilor 90, serialul 'Edera' făcea senzație în România. Filmul a rămas în memoria telespectatorilor atât prin coloana sonoră semnată de Amadeo Minghi, cât și prin interpretarea protagonistei care a cucerit inimi cu delicatețea și frumusețea ei. Iată cum arată la 53 de ani Agnese Nano, care a devenit vedetă fără să vrea.

La începutul anilor 90, un serial italian lua cu asalt publicul din România. 'Edera' a impresionat nu doar prin subiectul lacrimogen și coloana sonoră rămasă în istoria celor mai fumoase cântece scrise vreodată, cât și prin frumusețea protagoniștilor. Actrița din rolul principal, Agnese Nano, era deja celebră când a apărut în Edera, fiind distribuită cu doi ani înainte într-un film de Oscar, 'Cinema Paradiso', semnat de Giuseppe Tornatore. De asemenea, Agnese a avut apariții și în celebra 'Caracatița'.

Povestea de viață impresionantă a protagonistei din 'Edera'

Cu toate că a avut apariții notabile în multe producții, Agnese Nano a rămas în inima telespectatorilor prin rolul din 'Edera'. Abandonată la naștere de mama ei, Edera crește la o mănăstire. La 20 de ani, decide să părăsească mănăstirea pentru marele oraș și de aici începe aventura sa dramatică.

Ce știu foarte puțini despre actrița din 'Edera' este că inițial destinul său era cu totul altul. Agnese se pregătea să devină medic veterinar și lucra ca ospătăriță în Perugia pentru a se întreține și a-și plăti studiile când a fost descoperită de un agent de talente și trimisă la un casting pentru o reclamă la Roma. De aici, restul e istorie!

Foto: Facebook, captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton