(P) Top 3 inele din argint și pietre semiprețioase pe care să le porți în această toamnă

 Sava Elisabeta
.

Cele mai frumoase inele din argint sunt cele feminine, cu forme deosebite și simboluri autentice, culese din întreaga lume. Aceste bijuterii speciale transmit un mesaj aparte despre femeile care aleg să le poarte. Rafinamentul, stilul unic și eleganța care le caracterizează sunt evidențiate de aceste accesorii îndrăznețe.

Femeile cu stil vor să dețină accesorii unice în colecțiile lor de bijuterii. Din acest motiv, astăzi am decis să facem o incursiune în lumea deosebită a celor mai deosebite inele din argint cu simboluri budiste, tuarege sau hinduse. Finuțe și elegante, cu pietre semipreţioase și cu un farmec aparte, cele 3 inele pe care le-am ales vor deveni elementele centrale de accesorizare a ținutelor voastre preferate.

 Inele din argint deosebite – Poartă ceva diferit!

Unicitatea și originalitatea sunt trăsături importante ale femeilor rafinate, care vor să adopte mereu un stil aparte, care să le reprezinte. Accesoriile au capacitatea de a evidenția stilul lor vestimentar și de a transmite mesaje importante despre eleganța care le caracterizează.

Inelele din argint sunt la modă și pot fi asortate cu ușurință oricărei ținute. În plus, atunci când acestea includ pietre semiprețioase deosebite, pot deveni adevărate talismane protectoare. Carneolul, perla de cultură, labradoritul sau ametistul pun excelent în valoare argintul, prin detaliile de granulație deosebite pe care le oferă. Cele lucrate manual, în India, Thailanda sau Nepal sunt bijuterii speciale, delicate, care vor evidenția unicitatea care vă caracterizează.

Iată cele 3 modele unice de inele din argint pe care le-am descoperit pentru voi pe tărâmuri îndepărtate din jurul lumii!


Un inel din argint și email Lawan, lucrat manual în Thailanda

Combinația argint- email colorat arată minunat! Atunci când aceasta este folosită pentru a lucra manual un inel în Thailanda, rezultatul nu poate fi decât unul deosebit.

Sub forma unui cerculeț decorat frumos cu floricele din filigran, un inel din argint colorat cu accente verzi, albastre și roșii, din email, va deveni accesoriul tău preferat.

Feminin și special, acest accesoriu îndrăzneț devine favoritul tău atunci când vrei să ieși în evidență prin alegeri rafinate, de bun gust.

Un inel din argint si malachit, lucrat manual în India

În India se lucrează unele dintre cele mai frumoase și feminine bijuterii din lume. Acolo, confecționarea bijuteriilor a devenit o adevărată artă. Astfel, un inel rotund, din argint și malachit, lucrat manual în India, nu putea lipsi de pe lista noastră de recomandări.  Acesta este elegant, feminin și cu detalii de granulație deosebite.

Montarea malachitului în centrul inelului oferă un plus de valoare estetică acestei bijuterii speciale. Lucrat manual, cu piatră naturală, acest inel din argint este unicat, devenind cadoul perfect pentru tine însăți sau pentru o persoană specială din viața ta.

Orice femeie are nevoie de un stil propriu de accesorizare, care să o reprezinte, indiferent de vârstă și ținută.

Un inel din argint si ametist, lucrat manual în Nepal

Călătoria noastră prețioasă în jurul lumii ne conduce astăzi și către Nepal, un tărâm îndepărtat, în care măiestria bijutierilor localnici este de neegalat. Imaginați-vă doar cum ar fi să adăugați acest inel din argint și ametist, cu mărgeluțe aliniate cu stil, colecției voastre speciale de bijuterii.

Acest accesoriu delicat, feminin, va atrage atenția atât prin delicatețea modului unic în care a fost creat cât și prin cromatica sa deosebită.

Aceste 3 inele din argint speciale vor transfera farmecul tărâmurilor îndepărtate, de vacanță, în cutia ta de bijuterii unicat pe care o păstrezi la loc de cinste. Alege bijuterii unicat care să definească propriul tău stil, care să te evidențieze și să te facă să te simți bine în fiecare zi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton