(P) Stilul casual chic: 6 idei de asortare

 advertising.ringier
.

Articolele vestimentare pe care le folosim în fiecare zi ne ajută să arătăm impecabil, indiferent de eveniment. Cel mai comun stil vestimentar este cel casual, care presupune alegerea pieselor lejere și relaxate. Pe lângă stilul casual, la fel de popular este și cel casual chic, care transformă o ținută aparent simplă într-una sofisticată, cu un aer feminin.

Atunci când te îmbraci în stilul casual chic, poți să creezi numeroase ținute cool, care să atragă atenția. Descoperă care sunt articolele vestimentare de baza pentru acest stil vestimentar și cum le combini armonios, din rândurile de mai jos.

Jeanșii clasici

Pentru o garderobă completă, ai nevoie de clasicii jeanși, pe care îi poți integra în numeroase ținute casual chic. Din fericire, nu ai restricții în ceea ce privește alegerea modelelor – poți purta jeanși clasici, drepți, mulați sau evazați, în funcție de silueta și de preferințele tale. Totuși, se recomandă purtarea modelelor în nuanțe clasice de albastru, negru sau gri, care sunt mai ușor de asortat cu topul.

Jeanșii se poartă cu orice, astfel încât să compui ținute casual chic fără cusur. Îi poți alătura cu o cămașă, cu un tricou, un top elegant cu mâneci din dantelă sau un maiou. Încălțămintea ideală? Optează pentru pantofi sport, balerini sau pantofi cu toc mic, care îți oferă stabilitate.

Încălțări sport

Cele mai populare modele de încălțări pentru stilul casual chic sunt pantofii sport. Poți alege sneakersi ECCO, adidași casual, teniși simpli sau încălțăminte sport de tip șosetă, pe care să-i folosești la orice ținută.

Încălțările sport se pot combina cu jeanși, pantaloni, colanți, fuste sau rochii, atâta timp cât porți modele casual. Construiește o ținută casual chic cu o pereche de jeanși, un tricou simplu și o pereche de teniși colorați. Accesorizeaza cu o pereche de ochelari de soare, o geantă din piele și un colier la baza gâtului și ești pregătită pentru o ieșire în oraș.

Cămăși clasice și din denim

Cămășile sunt nelipsite și ele din colecția de haine pentru stilul casual chic. Ai în vedere cămășile clasice, albe, negre sau bleu, precum și modelele din denim, foarte versatile și confortabile.

Poartă cămășile cu jeanși, cu pantaloni din piele sau cu modele cu talie înalta, potrivite pentru orice anotimp.

Rochiile cu imprimeu

Primăvara și vara reprezintă cadrul ideal pentru a purta rochii vaporoase cu imprimeu, pe care să le asortezi cu balerini sau orice tip de pantofi casual, fără toc.

Deși poți opta pentru rochii scurte sau lungi, cele mai populare sunt rochiile midi, cu o croială largă. Aceste modele complimentează orice silueta și se încadrează perfect în stilul casual chic.

Tricourile

Tricourile lejere sau cambrate pot fi incluse în ținutele casual chic de zi cu zi. Pentru a forma o ținută casual chic, ai nevoie de un plus de feminitate, ce poate fi dat de o fustă plisată și de accesorii elegante, precum cerceii sau colierele.

Nu știi ce încălțări să porți? Alege balerinii, espadrilele sau pantofii sport, care să-ți ofere confort.

Colanții simpli

La fel de recomandați sunt și colanții simpli, negri, care se încadrează cu succes în stilul casual. Colanții simpli se pot asorta de minune cu o pereche de pantofi sport și un tricou lejer, pentru a obține un look relaxat.

Încadrează-te în stilul casual chic purtând și accesorii moderne precum geantă, ochelarii de soare sau bijuterii minimaliste.

Transformă o ținută simplă într-una specială și compune cele mai interesate combinații casual chic, prin intermediul cărora să ieși în evidență rapid.

Sursa foto: https://www.pexels.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton