Gabriela Cristea, concurentă la Splash! Vedete la apă. Fetițele au rămas în grija lui Tavi Clonda

 Cica Cristina
.

Gabriela Cristea este concurentă la Splash! Vedete la apă. Vedeta a făcut anunțul pe rețelele de socializare. Soțul ei, Tavi Clonda, a rămas acasă cu cele două fetițe, Iris și Victoria. Iată primele declarații ale prezentatoarei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

ț

Gabriela Cristea este concurentă la Splash! Vedete la apă! Vedeta a anunțat pe rețelele de socializare, după ce cu o seară înainte a petrecut în compania Andreei Antonescu, de asemenea concurentă în cadrul show-ului de la Antena 1.

„Prima seară și prima dată la Bacău (n.r. unde au loc antrenamentele pentru emisiune)…singură! Despre restul vă povestesc zilele următoare și fac și poze', a anunțat zilele trecute prezentatoarea.

Gabriela-Cristea-Splash-1Gabriela-Cristea-Splash-1

Gabriela Cristea, concurentă la Splash! Vedete la apă

Gabriela Cristea este concurentă la Splash! Vedete la apă. Aflată pentru prima oară la Bacău, vedeta a făcut anunțul.

Bună, dragilor. Sunt în camera de hotel, la Bacău pentru că așa cum mulți ați intuit DA, sunt la Splash și o să mă vedeți pe Antena 1 începând cu 13 august. Bine, atunci începe show-ul, pe mine o să mă vedeți puțin mai târziu. A fost o primă noapte pe care am petrecut-o aici, la Bacău, destul de ciudată pentru că după multă vreme am dormit la hotel singură. Nu am fost nici cu fetele, nici cu Tavi', a anunțat vedeta într-un story pe Instagram.

Citește și: Probleme mari pentru Gabriela Cristea.Ce a pățit din cauza unui credit neplătit, de acum 18 ani

Citește și: Cum arată cu adevărat Gabriela Cristea, după ce a slăbit.S-a pozat într-un costum transparent, cu lenjeria intimă la vedere

Citește și: Andreea Antonescu e concurentă la Splash! Vedete la apă.S-a accidentat în timpul unei sărituri

Citește și: Zanni, dezvăluiri în premieră despre tatăl lui:„Nu o pot judeca pe mama. Pe tata…'/ EXCLUSIV

Gabriela Cristea, primul antrenament la Splash!

Gabriela Cristea a început deja antrenamentele la bazinul olimpic din Bacău pentru sărturile din cadrul competiției.

„Merg la primul antrenament, sunt curioasă dacă o să reușesc să sar. Colegii din seria în care sunt eu, au avut ieri un antrenament, eu am venit puțin mai târziu. Ei au sărit cu toții, să vedem dacă o să am și eu curaj', a mai spus Gabriela Cristea.

„Prima zi la sărituri…am fost varzăăă! Hahahhaha! Dar distracția, distracția a fost maximă!', a mai spus ea, după primele antrenamente.

Tavi Clonda a rămas acasă cu fetițele

Cât timp vedeta este plecată la filmări, Tavi Clonda a rămas acasă cu cele două fetițe ale cuplului. Artistul a întâmpinat deja primele probleme, după plecarea prezentatoarei.

A rămas fără curent după câteva fulgere și tunete și s-a arătat extrem de nemulțumit din această cauză, dat fiind că s-au mai ars diverse electrocasnice cu altă ocazie.

Acum două săpămâni a fost iarăși o furtună, mi-a mai ars diverse lucruri prin casă, dar nu asta este problema. Anul trecut în pandemie, vă spun așa pe scurt, chiar când începuse prin aprilie, a căzut curentul și mi-a ars cam tot din casă, însemnând cuptoare, televizoare, nenorociri! Am făcut plângere. Au venit să constate lucrurile.

Bă, nu mai zic. Toți acumulatorii, de la lanterne la orice aspiratoare de mână, orice era în priză și neaprinse mi s-au ars. Paguba a fost undeva pe la, ca să zic eu, 150 de milioane, 15.000 RON sau mai mult. Ușile de la garaj, mașinile de spălat…e mai mult de 15.000 RON[…]. Oricum jumătate de stradă merge, jumătate nu. Nu se poate așa ceva de la o simplă adiere de vânt.[…]', a transmis Tavi Clonda.

Cine sunt cei concurenții de la Splash!

S-au anunțat numele celor 12 concurenți din noul sezon Splash! Vedete la apă. Este vorba despre artiști și sportivi, care au început deja antrenamentele la bazinul olimpic din Bacău și care fac tot posibilul să fie în formă.

Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică au început pregătirea alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție.

Când începe Splash! Vedete la apă

Cel mai răcoritor show al verii va avea premiera pe 13 și 14 august, la Antena 1. Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic, în fiecare vineri și sâmbătă.

Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova sunt jurații emisiunii care va fi difuzată în fiecare vineri, de la ora 20.30, și sâmbătă, de la 20.00, începând cu data de 13 și, respectiv, 14 august, la Antena 1.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton