(P) Școală Româno- Finalndeză: soluția spre o educație de succes

 advertising.ringier
.

Copiii au nevoie de valori fundamentale solide pentru a crește frumos și a ajunge adulți împliniți. Școala Româno Finlandeză le oferă copiilor un mediu plăcut în care să se dezvolte. Aici au parte de joacă, de experimente, de înțelegere a valorilor și de zile vesele și pline de viață. Școală Româno Finlandeză este soluția spre o educație de succes. Iată care sunt elementele care duc spre acest obiectiv:

1.     Echilibru între practică și teorie

Într-un spațiu de lucru echilibrat pentru copii, aceștia au parte atât de teorie, cât și de practică. Așadar, ei pot învață să aplice ceea ce au auzit sau ceea ce li s-a explicat la nivel teoretic. Dacă ai un copil pasionat de grădinărit, poți să știi că el va afla informații despre cultivarea sau recoltarea anumitor plante, iar apoi le va putea culege chiar el. Va avea ateliere și module în care va învață principii de baza aplicate. El va experimenta, se va juca, va încerca și va corectă anumite acțiuni pentru a ajunge să le facă din nou cu plăcere și în modul sau natural.

2.     Joacă- un principiu de baza

Joacă este metodă cea mai bună pentru cunoaștere. Această este o modalitate de a învață și de a descoperi întreaga lume. La orice vârstă te poți juca și poți să te bucuri de rezultatele pe care le obții. Copiii au nevoie să se joace și să învețe în fiecare zi utilizând această metodă. Alături de ei, învățătorii sunt cei care îi îndrumă și care aleg această variantă pentru a le ușura procesul. Joacă este soluția simplă, eficientă și plină de bucurie pe care copiii o adoră. În Școală Româno Finlandeză joacă este un principiu de baza, aplicat în fiecare zi din abundență. Orice nou concept sau orice domeniu nou de activitate se poate aduce în viața copiilor prin intermediul metodelor ce implică jocul și distracția.

Citește și: Care sunt diferentele dintre sistemul de invatare finlandez si cel romanesc

3.     Atitudine deschisă a celor care sunt alături de copii întreaga zi

În procesul învățării, educatorii sau profesorii sunt foarte importanți. Aceștia trebuie să fie alături de copii, să îi descopere și să îi iubească. La Școală Româno Finlandeză fiecare copil este privit cu deschidere și blândețe. El este unic și lăsat să se exprime în modul sau, liber și frumos.

4. Învățarea principiilor de viață de la vârste mici

Este bine că orice copil să primească o baza de cunoștințe și de principii de viață de la vârstă cât mai mică. Aici copiii primesc valori care îi pot ghida de-a lungul întregii vieți. Ei pot să fie îndrumați, ajutați să înțeleagă la nivel teoretic și practic urmările plăcute ale unui comportament frumos.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton