(P) Primăvara - anotimpul perfect să descoperi Delta Dunării!

 Stamen Diana
.

Delta Dunării este locul unde întâlnești toate speciile vegetal lacustre și cea mai mare comunitate de păsări mixte din Europa. Considerată a fi o adevărată oază pentru iubitorul de natură, Rezervația Biosferei este perfectă de explorat la început de primăvară când se reîntorc păsările din țările calde, înverzesc sălciile și stuful, iar pe lacuri pot fi zăriți primii boboci de iriși de baltă și nuferi.

Vacanță lipovenească la prețuri accesibile!

Gulliver Delta Resort 4 Murighiol a pregătit reduceri de până la 65% la pachetele Delta pentru Seniori și Delta pentru Toți, și lansează în premieră un nou produs pentru 2020: cazare în bungalowri de lux! Vacanțele de 4 și 5 zile includ cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese și transport autocar, la tarife tentante începând de la 429 lei/persoană, conform programului ales! 

Gulliver Delta Resort 4✿ Murighiol este locația preferată a turiștilor dornici să pătrundă în inima naturii și să descopere frumoasele tradiții lipovenești. Complexul a fost dezvoltat după modelul vechilor conace dobrogene și este așezat ideal pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol. Relaxarea este pusă la loc de cinste aici – în grădina luxuriantă cu balansoare, la piscina cu șezlonguri sau la pescuit de pe ponton.

Tărâmul apelor

Delta Dunării înseamnă plimbări cu barca pe lacuri și canale. Peisajele luxuriante sunt perfect completate de stuful des și rogozul ce se întind pe malurile mici aproape dispărute sub ape, de stolurile de pelicani ce brăzdează cerul și apusurile magice ce îmbracă ținutul în nuanțe de portocaliu intens… 

Unul dintre locurile simbol din Rezervația Biosferei este Letea, care se remarcă prin peisajele subtropicale datorită dunelor de nisip înalte de peste 10 metri și a plantelor cățărătoare, așa cum este liana grecească specifică zonelor mediteraneene. O drumeție în pădurea de nisip îți descoperă stejari vechi de sute de cai, cai sălbatici și o puzderie de păsări rare, așa cum sunt vulturul codalb sau șoimul dunărean. 

Primăvara este perfectă pentru o escapadă relaxantă spre plajele sălbatice ale Deltei Dunării. La Sulina și Sfântu Gheorghe, acolo unde Dunărea se varsă în Marea Neagră, vei găsi cele mai fine nisipuri din țara noastră, zone neatinse de dezvoltarea turismului și modernitate.

de Mădălina Isar 

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Early Booking Delta 2020 – Gulliver Delta Resort 4✿ Murighiol

  • Delta Seniori 3 noptitarife de la 429 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 499 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta Seniori 4 nopti – tarife de la 499 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 599 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 3 nopti – tarife de la 449 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 549 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 4 noptitarife de la 549 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 649 lei/persoana (corp central 4✿).

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet, doua gustari intre mese, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton