Anamaria Prodan a petrecut pe manele de ziua ei și a făcut declarații tranșante: ” Un bărbat care vine și mă face curvă, proastă și urâtă…”

 Oana Popoiag
.

Anamaria Prodan este o femeie dintr-o bucată, o demonstrează vorbele, dar mai ales faptele ei. Sexy-impresara a împlinit ieri 47 și, pe lângă geanta Hermes amețitor de scumpă primită de la soțul ei, a petrecut pe manele de ziua ei. În plus, în stilul specific, a ținut să facă o serie de declarații spectaculoase.
Anamaria Prodan a împlinit ieri 47 de ani, dar nu dă semen că focul său lăuntric, atât de cunoscut, s-ar domoli. La finalul unui an care i-a dovedit din plin caracterul coleric și firea dintr-o bucată, sexy-impresara a avut parte de o zi de naștere pe sufletul ei, cu cadouri costisitoare și o petrecere unde a dansat pe manele.

Anamaria Prodan, declarații neașteptate de ziua ei

De asemenea, Anamaria Prodan a trecut în revistă pentru Libertatea întâmplările șocante prin care a trecut, amintind, dacă mai era cazul, de firea sa vulcanică.
'Eu mă cert foarte tare când sunt atacată. Am o perversitate în mine sau o diplomație… Știu să aplanez. Eu împart lumea în două categorii: inteligenții și perverșii. În timp, știu să fac omul să vină după mine. Am momentele mele de slăbiciune, dar dacă sari calul prea tare, îți iau calul și mă sui peste tine. N-ai cum să depășești limita cu mine că te mănânc!
Știu ce pot și cât pot. Sunt zece clase peste tot ce mișcă în fotbal! În primul rând, sunt femeie și am ceva în plus. Am o educație! Și dacă-i verifici pe toți, ei nu fac jumătate din ce am eu. Inteligență, șmecherie. Eu mă joc cu mintea lor
', a declarat Anamaria Prodan pentru Libertatea.

Anamaria Prodan și-a luat armă ca să se apere

Impresara care își împarte viața între România, America și Dubai a dezvăluit, de asemenea, un episod șocant din trecutul ei, demn de filmele cu gangsteri de la Hollywood.
'M-au urmărit unii noaptea cu mașina! Episoade de mafie, credeți-mă! Dar nu o să recunoască nimeni niciodată asta. Bineînțeles, la poliție nu mergeau camerele de pe DN1. Rebecca era acasă și-aveam tot felul de nenorociți care o amenințau și când ieșea la balcon. O înjurau, o amenințau. Am avut bodyguard pe vremea respectivă, omul lui Ion Iliescu, președintele României. Mi-am luat permis de port-armă, pentru că am trăit momente grele! Un bărbat care vine și mă face curvă, proastă și urâtă are minte de copil', a relatat soția lui Laurențiu Reghecampf.

Foto: Instagram

Anamaria ProdanAnamaria Prodan
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton