(P) Perechea perfectă de încălțăminte te așteaptă chiar pe tine!

 advertising.ringier
.

Cea mai mare parte a zilei o petrecem în picioare, la serviciu, acasă, pe drumuri. Nici nu e de mirare că seara abia așteptăm să ne dăm jos pantofii și să ne relaxăm măcar câteva clipe. Încălțămintea inconfortabilă ne poate provoca dureri de spate, varice, monturi, bătături, așa că este important să găsești acele piese care să te facă efectiv să nu simți că le ai în picioare. 

Un vis devenit realitate

Din păcate, cei mai mulți dintre noi nu știm cum să ne alegem încălțămintea potrivită. Ne îndreptăm atenția către unele modele în tendințe, dar foarte inconfortabile, sau alegem în funcție de preț, și nu de calitate sau felul în care se simt picioarele noastre în respectiva încălțăminte. Acum este timpul să faci o schimbare: alege încălțămintea de la Dr. Calm, combinația perfectă între confort, stil și caracteristici de siguranta, creată din grija pentru picioarele tale. 

Cum alegi cea mai bună încălțăminte

Există, în opinia specialiștilor, o serie de recomandări de care ar fi bine să ții cont atunci când îți alegi încălțămintea, astfel încât picioarele tale să fie de-a dreptul răsfățate. 

Măsoară cu atenție

Ai cu siguranță o pereche de pantofi, sandale, cizme în care te simți perfect. Atunci măsoară cu atenție lungimea și lățimea acestora, notează datele și ia un centimetru atunci când mergi la cumpărături și respectă întocmai măsurătorile. La fel și în cazul în care cumperi de la un magazine online, află dimensiunile sau discută cu personalul specializat despre preferințele tale. 

Pantofii se cumpără seara

Întotdeauna când mergi să îți cumperi o pereche de pantofi este bine să o faci seara, deoarece atunci ai picioarele mai umflate și cu siguranță vei reuși să găsești o pereche mai comodă. Dacă alegi să faci o sesiune de shopping dimineața, riști ca încălțămintea pe care ți-ai cumpărat-o să fie ceva mai incomodă pe parcursul zilei. 

O jumătate de număr în plus!

Indiferent care este numărul pe care îl porți la pantofi, cizme sau sandale, cumpără întotdeauna încălțăminte cu o jumătate de număr mai mare. Te vei simți comod, chiar și atunci când picioarele îți sunt umflate după o zi grea petrecută doar în picioare. 

Probează cu atenție

De regulă, atunci când probezi perechea de pantofi preferată, ai grijă să lași 1 cm între degetul mare și vârful acestora, pentru că în felul acesta ai siguranța că nu ai parte de acea senzație incomodă din timpul mersului. Pe cât posibil, fă câțiva pași și vezi cum se simte piciorul tău în încălțămintea aleasă. Nu miza prea mult pe afirmațiile vânzătorului cum că 'se vor lăsa', pentru că nu ai această siguranță. 

Lățimea contează

Atunci când își aleg încălțămintea, majoritatea oamenilor se preocupă mai mult de lungimea acestora, decât de lățime. Specialiștii de la Dr. Calm sunt de părere că nu trebuie să alegi acele modele care te strâng în lateral, ci să încerci o pereche cu un număr mai mare, pentru că altfel riști să nu o poți purta, deși ai plătit bani frumoși pentru ea. 

Materiale naturale

Când îți cumperi o pereche de pantofi, ghete, balerini sau cizme, sau orice altă încălțăminte, alege acele modele realizate doar din piele naturală, așa cum sunt cele de la Dr. Calm. Avantajele sunt numeroase: un material rezistent și elegant, dar care împiedică și transpirația picioarelor și mirosul neplăcut al acestora. 

Analizează cu atenție talpa

Din nou, avem de a face cu o altă omisiune a celor care vor să își cumpere pantofi: 'uită' să analizeze și talpa acestora, care are rolul ei în senzația de confort pe care ne-o dă încălțămintea bine aleasă. Alege modele cu talpă flexibilă, și ori de câte ori este posibil, alege acele piese cu un calapod ortopedic, iar picioarele tale vor fi răsfățate, de-a dreptul. 

Alege mereu calitatea!

Cu siguranță mulți români se uită mai întâi în portofel și abia apoi își cumpără ceva de încălțat. Total greșit, nu economisești așa! Mai bine alege o pereche de pantofi de calitate excelentă, cum sunt cei de la Dr. Calm, la prețuri decente, decât să cumperi două-trei perechi care se rup după doar câteva purtări. Încălțămintea de la Dr. Calm te poate ține ani de zile, și va fi mereu la fel de comodă ca atunci când ai cumpărat-o prima dată! Alege de fiecare dată calitatea, alege Dr. Calm!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton