Cum se înțeleg Giulia și Vlad Huidu după o relație de 14 ani: „Certurile pe care le aveam înainte erau...”

 Mirea Roxana
.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu sunt împreună de 14 ani, iar pe perioada pandemiei nu s-au certat deloc și au învățat că disputele pe care le aveau înainte reprezentau o pierdere de timp. De asemenea, aceasta a mărturisit și ce i-a lipsit cel mai mult în perioada pandemiei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Giulia Anghelescu a revenit pe micile ecrane, începând de astăzi, 1 martie, cu emisiunea „Hai cu fetele', difuzată pe Prima TV. Vedeta a mărturisit că sunt lucruri care i-au lipsit pe perioada pandemiei, dar a rămas optimistă și nu și-a pierdut speranța.

„În perioada pandemiei cel mai mult mi-au lipsit prietenii mei  pe care nu i-am văzut și pe care nu îi văd în continuare pentru că sunt acasă mai mult. Mi-au lipsit foarte mult călătoriile și ieșirile cu prietenii. Dar eu am privit și privesc în continuare optimist tot ceea ce se întâmplă în această perioadă pentru că sunt absolut convinsă că nu a venit degeaba în viața  noastră și că trebuie să învățăm lucruri și toată nebunia asta ne va învață să ne întoarcem la valori', a mărturisit Giulia Anghelescu pentru Ciao.ro.

2-12-1

Secretul relației Giuliei Anghelescu

De asemenea, Giulia a povestit și despre cum a reușit să-și gestioneze relația cu soțul ei în această perioadă.

„Eu și soțul meu nu ne-am certat deloc în perioada asta de stat acasă. În prima săptămână de lockdown am zis că, dacă o să trecem cu bine de prima săptămână, totul va fi ok, suprinzător a fost faptul să învățăm să nu ne mai certăm deloc și am învățat faptul că certurile pe care le aveam înainte, erau, efectiv, o pierdere de vreme. Suntem de 14 ani împreună. Care este secretul relației? Cred că suntem în primul rând prieteni foarte buni, foarte, foarte buni, și cred că pentru noi contează foarte mult faptul că fiecare se poate baza pe celălalt în orice moment, legat de orice subiect, în orice situație și cred că asta ne-a ajutat să rămânem atât de mult timp împreună. Și acum cu atât mai mult cu cât am stat și stăm foarte mult împreună, în continuare, chiar și la job!', a mai mărturist Giulia.

Citește și: Giulia Anghelescu și-a pus silicoane!Detaliul care a dat-o de gol

Citește și: Giulia Anghelescu are probleme nebănuite de sănătate:”Mă umflam, zicea lumea că sunt însărcinată în 8 luni!”

Citește și: Ce probleme are Adela Popescu, însărcinată cu al treilea copil:„Perioadă dificilă, analize de sânge, ecografii…'

Citește și: Ce ținute au purtat vedetele la Globurile de Aur 2021 și cum a decurs gala, în pandemie.Lista completă a câștigătorilor

Lupta Giuliei Anghelescu cu problemele de sănătate

Giulia Anghelescu a vorbit și despre intoleranța la gluten, pe care a descoperit-o acum doi ani și cu care se luptă de atunci. Aceasta urmează un regim strict și s-a apucat și de sport.

Am intoleranță la gluten, am descoperit-o acum doi ani de zile, total întâmplător. Eu eram un fel de Toma Necredinciosul, mi se părea că toată lumea suferă de această intoleranță la gluten, doar pentru că e la modă, dar am aflat pe pielea mea că nu are legătură neapărat cu moda, cât are cu sănătatea și în acest moment, de doi ani încoace, sunt tot pe regim, fără gluten. Am încercat să reintroduc alimente care să conțină gluten, însă nu a fost cu succes. Nu știu dacă mai am voie să faca asta!

Am voie să mănânc orice nu conține gluten, dar în principiu mănânc doar un anumit tip de pâine, de exemplu, mâncarea trebuie făcută cu anumite condimente, e mai complicat…Mi-e poftă de pizza, paste, orice, acum, pentru că mi-e foarte foame, dar abia aștept să ajung diseară acasă și să-mi fac o pizza, fără gluten.

Anul 2020 a adus foarte multe lucruri bune in viața mea, printre care și sportul. Am cred că 56 de kilograme acum,  dar aș vrea să ajung la un 55, sunt ok deocamdată. Fac zilnic sport acasă, nu merg la sală pentru că nu sunt pasionată de sală, aparate, greutăți,  lucrez eu cu mine și sunt foarte mulțumită atâta timp cât am un regim de viață echilibrat și sănătos. Cam toate se leagă și e ok într-un final!', a mai povestit Giulia Anghelescu.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton