(P) Otniela Sandu, supraviețuitoare în 2016, fermier în 2019 și jucătoare de poker în 2020

 advertising.ringier
.

Otniela Sandu, una dintre cele mai atrăgătoare femei din Romania, a știut dintotdeauna să capteze atenția.

Ea a făcut cunoștință cu lumina reflectoarelor în 2016, în show-ul Supraviețuitorul, anul trecut s-a remarcat la Ferma Vedetelor, iar în luna februarie 2020 a fost prezentă ca invitat surpriză în cadrul episodului 11 din „Road to Las Vegas”, show organizat de 888poker, unul dintre cei mai apreciate site-uri unde poți să joci texas holdem online.

Așa cum spuneam, primul contact al Otnielei Sandu cu această lume s-a produs în 2016, când a participat în emisiunea Supraviețuitorul. Ea și-a arătat calitățile atletice încă din acel moment și a ajuns până în finală, unde a luptat pentru marele premiu în valoare de 100 de mii de euro.

În 2019, Otniela Sandu a participat la Ferma Vedetelor, emisiune în care blonda alintată „Shakira” a avut o nouă evoluție foarte bună.

La „Ferma Vedetelor”, ea a ajuns până în semifinala concursului, după ce a luptat cota la cot pentru premiul în valoare de 50.000 de euro.

Deși pare o fira destul de fragilă, Otniela Sandu și-a arătat principalele calități: este ambițioasă și bătăioasă, gata să doboare orice obstacol.

Prezența în emisiunea „Ferma Vedetelor” a stârnit însă și o controversă, în condițiile în care a avut o relație extrem de apropiată cu Vali Bărbulescu.

De altfel, presa mondenă a scris chiar că între cei doi ar fi ceva mai mult de o strânsă relație de prietenie, dar niciunul nu a confirmat, deși filtrurile erau evidente. De asemenea, vedeta a negat și o o eventuală relație cu Matei, un alt concurent.

„Cu Vali Bărbulescu am empatizat, ne-am înţeles foarte bine, am avut ce discuta cu el, dar nu s-a pus niciodată problema de ceva mai mult de atât. Am stat foarte mult împreună, în cocioabă, dormeam cu toţîi împreună şi telespectatorii… ne-au cuplat, cumva. Iar Matei a apărut la sfârşitul emisiunii, foarte zâmbăreţ, simpatic, se purta frumos cu toate fetele. Da, mi-a spus că-i place să sunt o tipă naturală şi că zâmbesc. Dar de aici până la ceva mai mult… în Fermă nu au avut loc combinaţii de genul acesta”, a spus Otniela Sandu într-un interviu acordat Ok Magazine.

Pe de altă parte, un alt concurent de la „Ferma Vedetelor”, Florin Pastramă, a dezvăluit că a avut sentimente pentru frumoasa blondă. 

„I-am oferit Otnielei sufletul meu. Am început să am sentimente față de ea, iar acum urc scările una câte una. Nu vreau să cad de acolo de sus, mai bine mai ușor”, a declarat Florin Pastramă în cadrul emisiunii televizate.

În schimb, Otniela nu a fost deloc impresionată de cuvintele spuse de Florin Pastramă și intre cei doi nu s-a întâmplat nimic.

„Pastramă mi-a declarat câte-n lună şi în stele, dar el a ştiut de la început că n-ar putea să existe niciodată nimic între noi. Eu n-am simţit niciodată nimic pentru el şi nu ştiu nici cât de reale au fost sau nu şi sentimentele lui. Lui îi plăcea să se joace cu cuvintele, să facă spectacol din ceea ce spune. Important este că şi-a găsit iubirea în persoana lui Brigitte. Şi-a atins scopul, căci mama lui îşi dorea foarte tare că el să se însoare”, a mai spus Otniela.

În ce privește prezența în show-ul „Road to Las Vegas”, Otniela Sandu a avut un început promițător, a arătat un stil agresiv de joc, însă nu a reușit să câștige biletele spre Vegas. În orice caz, apariția ei a fost un mare plus pentru emisiune.

„Îmi pare rău că am ieșit. Mi-a plăcut foarte tare ce am trăit acolo. Când ești acolo, te implici! Clar o să mai joc. Am prieteni care joacă poker, o să mă apuc de jucat cu ei”, a spus ea despre prezența în emisiunea organizată de 888poker. 

La bază, Otniela Sandu este make-up artist, fiind destul de apreciată în acest domeniu. În ultima perioadă, ea a fost implicată tot mai des în acțiuni civice.

În prezent ea activează constant pe Instagram, unde are peste 134 de mii de urmăritori.

Totuși, marea pasiune a frumoasei blonde rămâne actoria, iar ea își dorește că în curând să revină într-un show televizat, având aceste experiențe pozitive din spate.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton