Carmen Grebenișan de la Asia Express are un nou iubit. Cine este cel care a făcut-o să treacă peste despărțirea de fostul: ”E mult mai tânăr decât mine”

 Stamen Diana
.

După ce s-a întors de la Asia Express, Carmen Grebenișan a anunțat că s-a despărțit de iubit. Iată că soarele a răsărit din nou pe strada blondei și există un nou bărbat în viața ei.

Carmen Grebenișan se află în casă, în carantină din cauza noului coronavirus, și a intrat în direct, prin Skype, la Neatza cu Răzvan și Dani, unde a anunțat că are un nou iubit.

Se pare că blonda de la Asia Express nu a suferit foarte mult după fostul, pentru că și-a făcut rapid o altă relație și este fericită cu alegerea pe care a făcut-o.

'Sunt acasă la prietenul meu. Sunt niște noutăți în viața mea. Fostul meu prieten nu mai există, cel cu care eram împreună la Asia Express. Într-adevăr ne-am despărțit. Acum am un nou prieten. Acesta e momentul care ne poate apropia. Sunt în carantină în București.', a declarat Carmen Grebenișan la Neatza cu Răzvan și Dani.

Carmen Grebenișan a dezvăluit că noul ei iubit este mai mic decât ea și că este farmacist. Partenerul concurentei de la Asia Express urmează să termine facultatea și în plină pandemie de coronavirus merge la serviciu.

'Iubitul meu este OK. În momentul de față el este un erou. Lucrează la farmacie. E mult mai tânăr decât mine. Acum își termină facultatea și își termină facultatea', a mai spus concurenta de la Asia Express.

Citește și: Cum arăta Carmen Grebenișan de la ASIA EXPRESS înainte de operațiile estetice

FOTO: Instagram

Carmen-Grebenișan-și-Alina-CeușanCarmen-Grebenișan-și-Alina-Ceușan
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton