(P) Noul Jaguar F-PACE se remarcă prin design exterior perfecționat, un interior complet nou și tehnologii inovatoare

 advertising.ringier
.

Dinamic și impunător, noul F-PACE este o manifestare a pasiunii designerilor și inginerilor de la Jaguar pentru performanță. SUV-ul de lux oferă conectivitate îmbunătățită, rafinament și silențiozitate sporite iubitorilor de confort și siguranță. 

Design de excepție britanic

Cu siguranță, s-a acordat o atenție specială fiecarui detaliu din habitaclul modelului, pentru a crea o oază de liniște pentru șofer și pasageri. Totodată, materialele premium, schemele de culori noi, confortul îmbunătățit al scaunelor reprezintă o evoluție importantă a limbajului de design Jaguar. 

Finisajele naturale, cu ornamente din lemn și aluminiu, fețele de uși, cu mâner cu design tridimensional, sigla Jaguar ștanțată pe tetiere, consola centrală nouă, sportivă, cu un profil mai suplu și un compartiment mai mare de depozitare, sunt doar o parte din noutățile propuse de noul F-PACE.

Remarcabil este elementul fundamental al noului interior, ecranul tactil curbat, cu diagonala de 11,4 inch, integrat perfect într-o ramă din magneziu elegantă, care controlează noul sistem multimedia Pivi Pro.

O personalitate puternică și încrezătoare conferă acestui SUV performant și designul exterior nou. Atrag atenția capota nouă care contribuie la aerodinamicitatea exteriorului, bara față nouă, lămpi și bară spate noi, grila noua mărită cu detalii în formă de diamant, 4 faruri LED foarte subțiri cu fază lungă adaptivă, dar și prizele de aer laterale care includ acum sigla Jaguar.

F‑PACE îmbină performanțele excepționale cu tehnologiile inteligente

Fără îndoială, în acest secol al vitezei și al tehnologiei, este nevoie o mașină care să îmbine arta design-ului cu tehnologii inovative de ultimă generație, iar noul F-PACE reprezintă cea mai inspirată alegere. Modelul are la bază arhitectura electronică avansată Jaguar, denumită EVA 2.0, compatibilă cu o serie de tehnologii noi, pentru ca vehiculul să fie întotdeauna conectat și actualizat. Acesta este dotat cu cea mai nouă tehnologie multimedia Pivi Pro, ecran HD interactiv pentru șofer, cu diagonala de 12,3 inch, tehnologie nouă de afișare a informațiilor pe parbriz – head-up display, funcție de actualizare software prin wi-fi, tehnologie de reducere activă a zgomotului la rulare – o premieră în segment și, cu noul sistem multimedia intuitiv Apple CarPlay® care permite clienților să conecteze simultan 2 telefoane mobile prin Bluetooth.

Totodată, modelul dispune de încărcarea wireless a dispozitivelor, cu amplificator de semnal pentru telefon care asigură o claritate îmbunătățită a apelurilor, cu ajutorul unei antene externe. Confortul soferului și al pasagerilor este îmbunătățit și de ionizarea NanoeTM prin filtrul special proiectat care atrage și captează particulele fine și alergenii, aflați în suspensie în aerul din exterior, precum PM2,5, praful și polenul. Noul SUV performant de lux beneficiază de ultimă generație de tehnologie de asistență pentru șofer, dar și de cea mai nouă tehnologie de camere video perimetrale 3D Jaguar.

Hibrid, benzină sau diesel

De menționat este faptul că toate motorizările sunt cuplate la transmisia automată cu 8 trepte Jaguar. În același timp, gama diversificată de motorizări include cele mai noi motoare diesel şi pe benzină Ingenium, echipate standard cu tracțiune integrală. Noile motoare Ingenium cu 6 cilindri, de 3.0 litri 400 CP, pe benzină, precum și cea mai nouă variantă a motorului diesel Ingenium cu 6 cilindri, de 300 CP, cu tehnologie MHEV, se remarcă prin rafinament și performanțe excepționale. Noul F-PACE oferă variante de motorizări hibride, cu încărcare la priză (PHEV) sau mild hibrid (MHEV).

La F-PACE totul este gândit în detaliu pentru a aduce un plus de manevrabilitate, iar deplasarea cu acesta devine astfel o plăcere. Sistemul JaguarDrive Control disponibil la noul SUV performant de lux include modurile confort, eco, ploaie-gheață-zăpadă și dinamic, care pot fi selectate manual, în funcție de condițiile de deplasare. Alt  sistem performant disponibil este cel de tracțiune integrală Jaguar cu Intelligent Driveline Dynamics, un sistem anticipativ care transferă cuplul către roțile din față înainte de pierderea aderenței, pentru a menține controlul și ținuta de drum.

Toate dotările acestui SUV performant de lux ne-au convins că este o adevarată plăcere să-l șofezi! Ne vedem în trafic! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton