Cine este Roxana Ghioca, de la Șef sub Acoperire. La 33 de ani și-a schimbat destinul

 Cica Cristina
.

În această seară, 9 martie 2021, telespectatorii ProTV vor putea urmări cea de-a cincea ediție din acest sezon al emisiunii Șef sub Acoperire. În prim plan este Roxana Ghioca, Director General Austrotherm. În acest episod vom face cunoștință cu o femeie puternică într-un post de conducere al unei companii din domeniul materialelor termoizolante.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Roxana Ghioca de la Sef sub acoperire a urmat cursurile Facultății de Drept, Universitatea Spiru Haret, promoția 2001. Apoi, a făcut un masterat în Comunicare și Relații Publice, în cadrul Universității București.

Roxana-Ghioca-1Roxana-Ghioca-1

Cine este Roxana Ghioca de la Șef sub Acoperire

De-a lungul timpului Roxana Ghioca a urmat mai multe cursuri de perfecționare, în special în zona de managament.

„Pe lângă aceste cursuri specifice, am învățat foarte multe în diferite domenii de activitate. Cum ar fi: arhitectură, construcții si costuri specifice, credite, randamente investiționale, management financiar, contabilitate, administrativ.

Cred că studiul universitar aprofundat al unui anumit domeniu este foarte important. Totuși, experiențele multiple în companii mai mici sau mai mari sunt definitorii în ceea ce privește succesul', susține Roxana Ghioca, potrivit revistacariere.ro.

În urmă cu 9 ani, pe când avea numai 33 de ani, Roxana Ghioca a luat o decizie care a schimbat cursul carierei sale. A schimbat angajatorul și a ales o poziție de Director Comercial cu responsabilități extinse sales, credit control, operațional, logistică, custome care. Performanțele sale excelente au determinat numirea sa ca General Manager Austrotherm România.

Activează de 15 ani în domeniu

Roxana Ghioca activează în domeniu de peste 15 ani și cel mai mult pune preț pe rezultatele obținute. Austrotherm este o firmă de renume în România, care produce materiale termoizolante. Roxana Ghioca conduce compania cu o cifră de afaceri de 24 de milioane de euro și trei fabrici

Roxana Ghioca mai are un alt „job', cel mai important și anume acela de mamă. Are o fiică în vârstă de 10 ani și încearcă să îndeplinească cu succes atât rolul de mamă, cât și cel de Director General.

Citește și: Cine este Mircea Săplăcan, de la Șef sub Acoperire.A devenit milionar dintr-o afacere cu flori

Citește și: Cine este Dragoș Anastasiu, de la Șef sub Acoperire.A lăsat Medicina și a ajuns milionar

Citește și: Simona Hapciuc de la Survivor, suspectă de virusul Dengue:'Simptomele s-au agravat'

Citește și: Radu Ștefan Bănică, totul despre relația cu tatăl lui:„Nu este ușor. De mic a trebuie să mă cenzurez'/ EXCLUSIV

Roxana Ghioca:„Cred în exemplul personal'

La Șef sub acoperire, Roxana va apărea într-o postură cu totul diferită. Reanunță la confortul biroului său pentru a lucra sub acoperire în prima linie, alături de angajații săi. Ea va lua identitatea unei persoane șomere care încearcă să se angajeze în companie. Urmează să fie pusă la activități destul de dificile, destinate în mare măsură bărbaților, care îi vor pune la încercare limitele fizice.

„Experiența Șef sub acoperire a fost mai mult decât o provocare. A fost o lecție de viață. Am descoperit oameni și nu angajați, am descoperit responsabilitate, emoție, curaj. Cred în exemplul personal. Această experiență mi-a dat șansa să înțeleg mai bine activitatea în zone în care accesul era limitat la ceea ce se vede din birou. Rolul de manager presupune pe lângă practică și exercițiu de analiză și îndatoriri care nu sunt atât de vizibile.

Contez în activitatea mea pe organizare, disciplină, pregătire profesională dinamică, dar și pe o eficientă comunicare cu oamenii, și o bună înțelegere a acestora. Reality show-ul Șef sub acoperire a deschis pentru mine canale de comunicare noi. Mi-a dat șansa să refac procese în organizație, pentru eficiența activității.', a transmis Roxana Ghioca.

Sursa foto: Facebook, PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton