(P) Iată 3 tehnici de seducție pe care bărbații le folosesc pentru a te cuceri

 advertising.ringier
.

Sunt multe lucruri confuze și complicate când vine vorba de comportamentul masculin. Nu e întotdeauna ușor să îți dai seama când un bărbat flirtează cu tine, fiindcă aceștia pot avea comportamente diferite fără ca tu să îți dai seama. Este posibil ca gesturile lui să nu te facă să înțelegi că el este interesat de tine. Dacă vrei să vezi care sunt cele mai folosite tehnici ale seducție și ce secrete folosesc bărbații pentru a te cuceri, citește în continuare acest articol.

Iată ce gesturi folosesc bărbații din arta seducției

Contact vizual îndelungat

Dacă un bărbat dorește să flirteze cu tine atunci te va privi atunci când nu ești atentă. Dacă te place, atunci cu siguranță nu va mai fi distras de alte lucruri din jur. Dacă atunci când îți vorbește se uita fix la tine și dă din cap aprobator atunci când vorbești, înseamnă că vrea să îți dea de înțeles că doar pe tine te vede. Deși în alte situații este ciudat să privești pe cineva în ochi pentru o lungă perioadă de timp, în acest caz, atunci când un bărbat vrea să te seducă, contact vizual îndelungat este exact semnalul de care ai nevoie. 

Este atent cu tine

Sunt bărbați care, atunci când sunt îndrăgostiți și vor să cucerească o femeie sunt extrem de politicoși și serviabili. Dacă s-a întâmplat ca tipul pe care l-ai întâlnit să îți ofere geaca lui atunci când i-ai spus că îți este frig sau dacă vrea să te conducă până la tine acasă, înseamnă că este îndrăgostit de tine și vrea să te impresioneze. Abordarea pe care o are este una pe care toți bărbații cu care te întâlnești ar trebui să o aibă. Faptul că este manierat și atent la nevoile tale nu înseamnă decât că te place.

Te face să râzi

Complimentele sunt importante în conversație, însă glumele de bun gust spun că bărbatul care vrea să te cucerească este un om inteligent și cu bun simț. Deși există și alte tipuri de flirt, de departe cel mai frumos este acesta, fiindcă astfel îți poți da seama că bărbatul din fața ta are încredere de sine și este asumat. Dacă îți face complimente, te face să râzi și se uită în ochii tăi înseamnă că e sincer și că te place foarte mult.

Indiferent dacă ești o femeie romantică căreia îi plac plimbările prin parc sau ești o tipă directă care vrea să știe încă de la început cu cine are de-a face, este important să analizezi comportamentul bărbatului. Există anumite gesturi care sunt ușor de sesizat, mai ales dacă și tu ești îndrăgostită de el. Este bine să fii atentă încă din primele clipe la comportamentul lui, iar dacă gesturile pe care le are se potrivesc cu una din variantele de mai sus sau cu toate, înseamnă că este o persoana potrivită cu care te mai poți întâlni.

Sursă foto: Pexels.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton