Solistul trupei Maneskin, care a câștigat Eurovision, a făcut testul antidrog. „Suntem alarmaţi că...”

 Mirea Roxana
.

Trupa Maneskin a câștigat Eurovision 2021, aducând trofeul Italiei. Totuși, bucuria tuturor a fost umbrită de faptul că solistul trupei, Damiano David, a fost acuzat de consum de droguri în urma unor fotografii așa-zis compromițătoare. Artistul, pentru a-și dovedi nevinovăția, a făcut un test antidrog, care a ieșit negativ.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Trofeul Erovision 2021 a mers la Italia după ce trupa Maneskin a ieșit învingătoate. La scurt timp, Damiano David, solistul trupei, a fost acuzat de consum de droguri, în urma unor fotografii apărute în presa internațională. Încă de la început, trupa Maneskin a negat toate acuzațiile și au spus că ei sunt împotriva drogurilor. Ba mai mult, Damiano David s-a oferit să facă și un test antidrog pentru a-și dovedi nevinovăția.

65th Eurovision Song Contest Grand Final – Rotterdam65th Eurovision Song Contest Grand Final – Rotterdam

Zis și făcut! Organizatorii concursului european de muzică au anunțat, luni, că Damiano David nu a consumat droguri, testul dovedindu-se a fi negativ.

N-a fost vorba despre consum de droguri. Consideram că incidentul este închis', notează Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune (EBU) într-un comunicat, potrivit adevărul.ro.

Citește și: Italia a câștigat Eurovision 2021.Votul publicului a fost decisiv

Citește și: Mihai Trăistariu, prima reacție după ce Roxen a ratat finala Eurovision:”E prea necoaptă”

Citește și: Cine a convins-o pe Dorina Lazăr să dea la Teatru:„Eram înspăimântată, tata a zis că mă dezmoștenește'/ EXCLUSIV

Citește și: Petre Magdin, salvat de soție după ce a fost la un pas de moarte:„Era în căruț, după atacul cerebral'

Damiano David, test antidrog negativ

Damiano David s-a oferit să facă testul antidrog, iar rezultatul a fost văzut de către organizatori, potrivit EBU. De asemenea, organizatorii concursului Eurovision 2021 au mai spus că, la cererea delegației italiene, au analizat toate filmările disponibile din timpul finalei Erovision care a dat naștere zvonurilor că Damiano David s-ar fi drogat în timpul concursului.

 „Suntem alarmaţi că speculaţiile nefondate au dus la un fake news care a umbrit spiritul şi rezultatul evenimentului şi a afectat trupa pe nedrept. Vrem să felicităm Måneskin încă o dată şi să le urăm mult succes', explică reprezentanţii EBU.

Solistul trupei Maneskin, acuzat de consum de droguri

Pe baza unor fotografii apărute în presa internațională, Damiano David fost acuzat de consum de droguri. Când a fost întrebat despre incident, în timpul conferinţei de presă după victoria lor, acesta a spus că a privit în jos deoarece chitaristul Thomas Raggi a spart un pahar.

Ulterior, membrii trupei Maneskin au reacţionat la acuzaţii, într-o postare pe Instagram, declarând că sunt şocaţi de acuzaţii şi că nu tolerează consumul de droguri.

Suntem cu adevărat împotriva drogurilor şi nu am consumat niciodată cocaină. Suntem gata să fim testaţi, pentru că nu avem nimic de ascuns', se arată în comunicatul postat pe contul de Instagram al Maneskin.

Trupa Maneskin a câştigat, sâmbătă seară, Eurovision 2021 cu piesa „Zitti e buoni’, aceasta fiind a treia victorie pentru Italia de-a lungul timpului.

Italia a câștigat Eurovision 2021

Carismaticii rockeri din trupa Maneskin au făcut o frumoasă surpriză anul acesta la Rotterdam, câștigând concursul Eurovision în urma unei lupte destul de strânse între țări. În cele din urmă, votul publicului a făcut diferența, propulsându-i pe primul loc, cu 524 de puncte.

În urma voturilor primite din partea juriului, Elveția s-a clasat pe primul loc, urmată de Franța cu scor strâns. După voturile publicului însă, lupta s-a dat între Elveția și Italia. Marele câștigător a fost Italia, votul publicului fiind decisiv! Pe locul doi s-a clasat Franța, iar pe locul trei Elveția.

Formaţia italiană Maneskin s-a făcut cunoscută odată cu participarea la  X Factor în 2017. Artiștii au participat cu aceeași melodie și la Festivalul Sanremo de anul acesta, unde au fost votați de peste 40% din totalul publicului.

Sursa Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton