(P) Ghid pentru cumpărători: ce variante ai atunci când cauți un focar șemineu? Află de la specialiști

 advertising.ringier
.

Dacă te-ai hotărât să implementezi în casă ta un sistem de încălzire ultra-modern, care să se integreze perfect în amenajarea ta, și chiar să-i aducă un plus de valoare, îți recomandăm varianta șemineului. Din fercire, pe piață vei găsi suficient de multe opțiuni, adresate tuturor tipurilor de locuințe. 

Fie că locuiești la bloc, fie că locuiești la casă, variante există și nu sunt puține. Înainte de a face o alegere, este indicat să te documentezi în privința avantajelor și a dezavantajelor pe care le oferă fiecare focar semineu în parte. Iată, așadar, un scurt ghid pentru cumpărători, care te ajută să descoperi detalii despre fiecare categorie. 

Focarul tip centrală sau termoșemineul

Una dintre cele mai populare opțiuni pe care le preferă consumatorii este focarul tip centrală, denumit și termoșeminee. Deși nu sunt surse alternative de căldură, pentru că depind de alimentarea electrică, aceste focare își dovedesc randamentul și eficientă. Pot fi singură soluție de încălzire dintr-o locuința, pentru că au capacitatea de a oferi confortul termic necesar și apă caldă. Sunt robuste și funcționează pe baza de lemn sau peleți. Cele care folosesc peleți sunt mai economice, fiind o bună investiție pe termen lung. Se pot monta și pe pardoseală, acest lucru fiind un real avantaj. Încălzesc rapid spațiul, dar alegerea trebuie să se facă în concordanță cu necesitățile de pe teren: optează pentru modelul potrivit nevoilor.

Focarul pe gaz sau șemineul de apartament

O altă opțiune la fel de populară este focarul pe gaz. Face parte din categoria celor care permit utilizarea eficientă a spațiului, pentru că au o greutate scăzută și dimensiunii medii spre mici. După cum arată și numele, combustibilul folosit de aceste focare este gazul. Nu au nevoie de horn, se reglează direct din termostat și se racordează la rețeaua de alimentare. Există varietate și în rândul focarelor pe gaz, pentru că poți opta pentru diferite modele, branduri sau forme. Sunt produsele destinate apartamentelor și aduc un plus de confort în orice locuința sunt implementate. Asupra acestui focar ai control prin telecomanda. Setările se fac dintr-o simplă apăsare de buton: nu trebuie curățate, nu consumă spațiu, sunt practice.

Focarul norvegian, o piesă arhitecturală în sine

O declarație de stil dezvăluie focarul norvegian fabricat în Suedia, devenit azi tot mai popular în rândul cumpărătorilor români. Se găsește în diferite forme și dimensiuni, nu are un preț foarte mare de achiziție și, un lucru extrem de important, este foarte economic din punct de vedere al consumului. Acest tip de focar funcționează pe bază de combustibil lemnos, dar nu consumă mult. În același timp, asigură un maxim confort termic, având un randament și o autonomie ridicată. Este o categorie de elită, pentru că odată ce l-ai cumpărat, îți vei da seama că schimbă total aspectul locuinței tale. Aduce un aer modern, fesh, nou, fiind – de foarte multe ori – elementul cheie dintr-o casă amenajată cu stil. Merită să îl ai în vedere!

Reduceri masive la orice tip de focar șemineu: vezi oferta Seminee-expert.ro, lider pe piață

Dacă vrei să cumperi un model performant de focar șemineu; https://www.seminee-expert.ro/, intră aici și apelează la specialiștii de top. 

Acesta este unicul importator al celor mai importante branduri internaționale de focare. Oferta este variată, iar reducerile de sezon se țin lanț în această perioada. Merită!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton