Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica de 2 ani, după mutarea în SUA. Ce spune despre relația cu Monica Gabor

 Cica Cristina
.

Irinel Columbeanu trece prin momente grele nu doar din pricina problemelor financiare, ci și pentru că nu și-a mai văzut fiica față în față de foarte mult timp. Fostul milionar și Irina nu s-au mai întâlnit de 2 ani, de când s-a mutat în SUA!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu trece printr-o perioadă destul de dificilă. A pierdut vila din Izvorani, trăiește în condiții modeste într-un apartament cu două camere și nu și-a mai văzut fiica de foarte mult timp.

Desigur, grație tehnologiei Irina, în vârstă de 13 ani și tată ei s-au mai putut vedea în mediul virtual, însă nu și față în față. Micuța s-a mutat de 2 ani cu mama ei în Statele Unite, iar de atunci nu s-au mai întâlnit.

Citește și: După ce a pierdut casa și acum conduce o mașină modestă, Irinel Columbeanu a vândut și ultimul lucru de valoare:barca de la Snagov. Cine este cumpărătorul

Irina a fost crescută de tatăl ei, care a și câștigat custodia sa, până în urmă cu 2 ani când a ales să se mute cu mama sa, Monica Gabor.

Citește și: Milioanele lui Irinel Columbeanu au ajuns o simplă amintire! Afaceristul a ajuns să trăiască modest:locuiește cu chirie într-un cartier mărginaș și conduce o mașină de 5.000 de euro

Irinel Columbeanu: „Îmi este dor de fiica mea”

Vizibil emoționat atunci când este atins un subiect așa sensibil, Irinel Columbeanu a precizat că fiica lui este bine și că îi este extrem de dor de ea.

Irina-ColumbeanuIrina-Columbeanu

„Fiica mea este foarte bine și cred că va fi din ce în ce mai bine, pe măsura ce va crește. Nu am mai văzut-o de câteva zile, ne-am văzut virtual. Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America. De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală', a transmis Irinel Columbeanu la Vorbește Lumea.

Citește și: Și bogații plâng… Irinel Columbeanu are probleme cu banii. A renunțat la faimoasa vilă din Izvorani pentru a se muta cu chirie

După ce s-au războit ani de zile, inclusiv pentru custodia micuței Irina, fostul milionar de la Izvorani susține că la momentul actual relația sa cu Monica este una bună, de dragul fiicei lor.

'Acum vorbesc cu Monica doar despre Irina, avem o relație bună', a mai spus Irinel Columbeanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton