(P) Geci de tranziţie - ştii ce se poartă în 2021?

 advertising.ringier
.

Sezonul rece pare că vrea să ne părăsească devreme, aşa ca privirile noastre se duc către articole de tranziție.  Da, către gecile, paltoanele şi jachetele uşoare  care ajută la completarea în mod genial a outfiturilor lejere de primăvară. Iată care sunt tendinţele şi recomandările specialiștilor în styling pentru acest an.

Geci şi paltoane, trenduri  pentru EA

Sezonul se anunţă unul vibrant, cu multe reveniri în materie de geci, jachete şi paltoane. Amatoarele stilului urban se pot bucura în acest an de libertatea de mişcare, de jachetele bomber şi ţinutele cu multă culoare. Gecile menționate sunt soluțiile perfecte pentru ţinutele tinereşti, dinamic creionate cu ajutorul pantalonilor leggins, a tricourilor cu imprimeuri şi a tenişilor cu platformă.  

Sunt în trend gecile scurte şi largi care dau un aer boem ţinutelor. Acestea pot fi puse în valoare în outfit-uri non-conformiste alături de rochii lungi și curele late. Pot fi purtate cu blugi şi pulovere tricotate ori cu bluze subţiri şi pantaloni din piele. Indiferent de alegerile făcute, ţinutele cu geci trebuie completate de accesorii. În acest an sunt pe val detaliile cu mult sclipici, strasurile bine evidenţiate şi franjurile care conferă volum.

Amatoarele stilului smart-office se pot orienta către paltoane şi trenciuri. Aceste piese conferă accente formale, elegante ţinutelor pe care le completează. Pentru a crea un look  împunător, dar care păstrează accente rafinate trebuie folosite paltoane monocrome cu finisaje perfect realizate. Alb, negru, bej sunt soluţiile care sporesc versatilitatea. Femeile care îndrăgesc ţinutele puternice pot alege oricând paltoane cu carouri, aceste imprimeuri continuând să facă furori şi în acest sezon. 

Pentru mai multă inspiraţie poţi căuta pe https://answear.ro/k/femei/imbracaminte/geci-si-paltoane. Aici descoperi ultimele tendinţe în materie de geci şi paltoane, dar şi mai multe idei de outfit-uri moderne.

Geci şi paltoane, tendinţe pentru EL

2021 se anunța unul provocator şi pentru domni. Ţinutele cu personalitate nu  pot fi realizate decât  cu geci barbati atent selectate. În acest sezon continuă să se poarte culorile vibrante şi imprimeurile care dau energie ţinutelor.  

Domnii care aleg gecile din piele sunt inspiraţi! Aceste piese sunt nemuritoare şi au versatilitate ridicată. Gecile de tranziţie din piele sunt articolele care, alături de blugi, bocanci şi tricouri simple crează ţinute cu aer rebel. În compania pantalonilor chino şi a bluzelor subţiri crează outfit-uri smart ce pot fi abordate la întâlnirile semiformale.

Trebuie să recunoaştem că farmecul paltoanelor rămâne neschimbat. Tendinţele nu s-au modificat foarte tare faţă de anul precedent. Continuă să fie în trend paltoanele subţiri, realizate din materiale de foarte bună calitate care îmbracă trupul perfect. Domnii care doresc să creeze ținute cosmopolite trebuie să țină cont ca accesorizare minimalistă este cheia obținerii unor outfit-uri elegante. 

Dacă vorbim de geci, stil şi piese nemuritoare, cu siguranţă, spunem geci de blugi. Aceste piese iconice reuşesc să îşi găsească locul şi în acest an pe catwalk-uri dar şi în moda străzii. Pot fi purtate cu orice ocazie şi pun în valoare stilul relaxat şi starea de bine. Ţinutele cu geci de blugi sunt confortabile, plăcute, distinse şi par să elibereze vibraţii pozitive. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton