(P) Ești la curent cu ce se întâmplă în modă? Iată care sunt 4 dintre cele mai populare stiluri vestimentare pentru bărbați!

 advertising.ringier
.

Moda este într-o continuă schimbare, fiind lansate și mediatizate tot feluri de stiluri vestimentare care mai de care mai extravagante. Important este, însă, ca ținuta pe care o porți să ți se potrivească, aceasta reușind să-ți reflecte personalitatea și să te facă să te simți, mai presus de toate, comod, fie că mergi în parc sau la o întâlnire de afaceri. Contextul în care te afli este probabil cel mai relevant criteriu după care trebuie să îți stabilești ținuta, astfel e nevoie să știi ce stiluri vestimentare sunt cele mai întâlnite, în ce constau acestea și când ar trebui să le porți.

Află ce stiluri vestimentare sunt cele mai întâlnite!

  1. Casual

Acesta este de departe cel mai întâlnit stil de îmbrăcăminte, implicând o mai mare libertate în combinarea pieselor vestimentare. Pentru un stil casual, poți opta între mai multe variante de ținute, cea mai clasică fiind compusă dintr-o pereche de jeansi cu un tricou simplu, la care poți asorta diferite modele de teniși bărbați de la Modlet.ro. Tot ce trebuie să știi este că nu poți da greș, fiind un stil vestimentar extrem de accesibil, astfel că probabil majoritatea pieselor de îmbrăcăminte pe care le deții se potrivesc acestuia. De asemenea, te poți îmbrăca așa în multe situații, precum la o plimbare în oraș, la o terasă, într-un parc sau mall, precum și la locul de muncă, dacă nu îți este impus un alt dress code.

2. Streetwear

Acest stil vestimentar a devenit din ce în ce mai popular în ultimii ani, iar dacă ești adeptul ținutelor lejere și comode, potrivite unor plimbări lungi pe afară, în parc sau chiar în mall, ei bine, ți se potrivește de minune. Streetwear este destul de asemănător cu anumite variante ale stilului casual, astfel că include piese vestimentare precum jeansi și tricouri, peste care poți purta o jachetă și la care să asortezi o pereche de pantofi mai sport. 

3. Business Casual

Din ce în ce mai acceptat chiar și la locurile de muncă serioase, acest stil vestimentar îți propune o combinație între stilul clasic casual și cel formal, de la birou, tocmai pentru a spori comoditatea. Dintre cele mai populare piese vestimentare pe care le poți purta dacă optezi pentru acest stil se numără tricourile cu guler, cămășile cu mâneci lungi, la care nu trebuie să atașezi o cravată, precum și puloverele clasice, purtate peste cămăși cu cravată. Evident, nu poți purta pantaloni scurți sau alte piese sportive, tocmai pentru că trebuie menținut un caracter decent și serios. În principiu, culorile potrivite pe care le poți adopta în acest stil vestimentar sunt neutre, precum gri, bej sau negru, dar și nuanțe mai închise ale altor culori, ca bleumarin. Poți aborda acest stil vestimentar la o întâlnire, la un restaurant mai select sau la evenimente importante.

4. Smart Casual

În ceea ce privește acest stil vestimentar, este perfect dacă lucrezi în mediul de afaceri și îți dorești o abordare mai relaxată, dar foarte masculină și modernă. Accesoriile sunt extrem de importante în acest caz, astfel că poți asorta un ceas mai elegant, o servietă de culoare închisă și o cravată sau o eșarfă. Pantofii trebuie să fie unii eleganți și purtați cu șosete lungi. De aceea, este foarte important să știi cât mai multe despre alegerea pantofilor bărbătești. Cât despre sacou, îl poți purta deschis, asemenea unei jachete, peste o cămașă pe care o poți acoperi mai întâi cu o vestă. Este important să asortezi corect culorile, iar acestea nu trebuie să fie deloc stridente, ci cât mai asociate cu seriozitatea și eleganța, un exemplu fiind culoarea maro.

Acestea ar fi principalele stiluri vestimentare pe care le poți adopta și care să-ți ofere o imagine stilată și modernă. Ține cont de locul în care urmează să mergi, precum și de culorile pe care alegi să le asortezi. Este important, în același timp, să alegi ținuta care te face pe tine să te simți bine, precum și piesele de îmbrăcăminte care te avantajează din punct de vedere fizic.

Sursa foto: Unsplash.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton