A murit actorul Dieter Brummer, cunoscut din serialul Home and Away. Avea 45 de ani

 Cica Cristina
.

Doliu la Hollywood! A murit actorul Dieter Brummer, celebru pentru rolul lui Shane Parrish din Home and Away. Starul din anii ’90 avea 45 de ani și a fost găsit fără suflare în casă. Decesul nu este considerat suspect, autoritățile confirmând moartea sa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dieter Brummer a murit la 45 de ani. Starul din serialul „Home and Away' s-a stins din viață în locuința sa din Glenhaven, Sydney. Autoritățile din New South Wales au confirmat moartea sa, care nu este considerată a fi suspectă.

Neighbours – filmstillNeighbours – filmstill

Dieter Brummer a murit

După moartea starului australian, medicii legiști urmează să pregătească un raport pentru a se stabili cauza exactă a morții.

„În jurul orei 13.30 (sâmbătă, 24 iulie 2021), ofițerii de la Comandamentul zonei de poliție din Hills au răspuns la rapoartele privind starea unui bărbat dintr-o casă de pe Glenhaven Road, Glenhaven. Ulterior, corpul unui bărbat a fost localizat în interiorul casei. Moartea sa nu se crede suspectă. Potrivit legiștilor, va fi pregătit un raport pentru stabilirea clară a decesului ‘ , a transmis un purtător de cuvânt al poliției.

Citește și: Mike Mitchell a murit.Actorul din Gladiatorul a fost găsit fără suflare, pe o barcă

Citește și: Cine a fost marea iubire a Mirabelei Dauer:”Din păcate, a murit, dar…”

Citește și: Cum a fost cucerită Alexandra Stan de soțul ei:„Când era consilierul meu…'/ EXCLUSIV

Citește și: Serghei Mizil, despre scandalul dintre Oana Mizil și Marian Vanghelie:„Fata lor de 5 ani m-a întrebat…'

Familia, devastată după moartea actorului

Familia și apropiații sunt șocați după pierderea lui Dieter Brummer și au transmis un mesaj dureros după trecerea actorului în neființă.

„În numele familiei mele, postăm astăzi cu inima grea. Sâmbătă dimineță am pierdut un Dieter frumos, talentat, amuzant și iubit. El a lăsat un gol imens în viața noastră și lumea noastră nu va fi niciodată aceeași. Gândurile noastre se adresează tuturor celor care l-au cunoscut, l-au iubit sau au lucrat cu el de-a lungul anilor. Apreciem că nu respect confidențialitatea în acest moment ‘ , a fost mesajul postat de familie pe Facebook.

Cine a fost Dieter Brummer, care a murit la 45 de ani

Dieter Brummer s-a făcut remarcat în drama Home and Away, care a avut 33 de sezoane. S-a alăturat distribuției din 1992 până în 1996. Apoi, a jucat în drama Medivac și în serial Underbelly: A Tale of Two Cities , având rol secundar inițial, însă lucrurile s-au schimbat în cea de-a treia serie, Underbelly: Golden Mile , când a primit un rol mai important.

De asemenea, a mai jucat în alte producții dintre care amintim Neighbors (Vecinii) și Winners and Losers (Câștigători și învinși).

Dieter Brummer a fost recompensat cu premiul Logie pentru cel mai popular actor în Home and Away.

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton