(P) Descoperă noul produs marca Viorica - apa micelară delicată cu efect hidratant asupra tenului

 advertising.ringier
.

Evoluția produselor de îngrijire ne tot uimește cu înaltă calitate, iar echipa specialiștilor din compania Viorica nu rămâne în urmă. De curând au lansat un produs inovativ – apa micelară delicată din gama Viorica Vie. Nevoile care corespund produsului sunt, bineînțeles, piele uscată și deshidratată. Având o formulă delicată cu acțiune profundă, produsul a fost creat cu o singură misiune: să-ți curățe tenul și să-l hidrateze profund.

Află în cele ce urmează cum le-a reușit specialiștilor să reinventeze beneficiile unui simplu produs cosmetic și să obțină o formulă autentică.

Ingredientele de bază și acțiunile acestora asupra tenului deshidratat

Este imposibil să lansezi un produs cosmetic fără să-i dezvălui ingredientele de bază, argumentând științific de ce oferă atâtea beneficii pielii deshidratate. Așadar, află că punctul forte al produsului este complexul de antioxidanți Viephenol, dar și extractele de origine vegetală, precum Aloe Vera și calendula, plus micele sferice care curăță eficient fără a usca. Dar haide să le descoperim pas cu pas pe fiecare în parte.

Viephenol – efect antioxidant ce previne deteriorarea celulelor pielii

  • Previne îmbătrânirea pielii, oferindu-i elasticitatea de odinioară;
  • Protejează tenul și previne deteriorarea celulelor ca urmare a acțiunii poluanților (radicalilor liberi);
  • Stimulează regenerarea și stabilizează colagenul;
  • Hidratează profund tenul.

Complexul reprezintă un extract special din semințe de struguri. Grație acestui fapt, compoziția unică a complexului este saturată cu polifenoli – antioxidanți puternici. Activitatea antioxidantă este superioară altor antioxidanți cunoscuți precum este vitamina C, vitamina E și betacaroten.

Viephenol TM este bogat în special în polifenolul rar proantocianidina, care aparține familiei flavonoidelor. Acesta blochează formarea nitrozaminelor și protejează celulele sănătoase. Proantocianidina protejează pielea de factorii nocivi, contribuie la protejarea țesutului conjunctiv, la formarea și stabilizarea fibrelor de colagen, redă integritatea și îmbunătățește elasticitatea pielii. Conform raportului Centrului de Cercetare Alimentară (Guelph, Canada) Proantocianidină este un antioxidant de 20 de ori mai eficient decât vitamina C și de 50 de ori mai eficient decât vitamina E. 

Extractul de calendulă – emoliază și calmează pielea

O imagine care conține floare, plantă, floarea soarelui

Descriere generată automat

Un ingredient de origine vegetală cu acțiune antiinflamatoare, regeneratoare și bactericidă pronunțată, extractul de calendulă este un remediu perfect pentru piele deteriorată, cu procese inflamatorii. Aceste probleme sunt cauzate de microorganismele patogene și de uscarea excesivă a pielii. 

În plus, calendula sporește imunitatea pielii și îi activează funcțiile de protecție. Iată alte câteva beneficii pentru ten:

  • stimulează sinteza de colagen;
  • luptă cu deshidratarea pielii;
  • tonifică pielea, ceea ce previne deteriorarea acesteia;
  • încetinește procesul îmbătrânirii;
  • îmbunătățește vizibil starea pielii, datorită normalizării proceselor metabolice din ea;
  • previne apariția acneei.

După cum vezi calendula este potrivită pentru pielea sensibilă. Ești curioasă să descoperi și celelalte ingrediente? Să ne continuăm aventura!

Micele sferice – înlătură diverse impurități fizice

Dacă ai piele îmbâcsită, cu siguranță aceasta este predispusă acțiunii factorilor poluanți, a produselor cosmetice, aplicate zilnic, a excesului de sebum.

Micelele sunt niște cristale lichide sferice, formate din tenside, moleculele cărora sunt grupate în sfere, astfel încât extremitățile lor lipofile sunt orientate spre interior, iar cele hidrofile – spre exterior. Dimensiunea unor astfel de bile este extrem de mică.

Structura micelară a acestui ingredient:

  • neutralizează efectul iritant caracteristic tuturor agenților tensioactivi;
  • asigură îndepărtarea eficientă de pe suprafața pielii nu numai a impurităților solubile în apă, dar și a impurităților grase, care sunt captate de micele.
  • elimină excesul de sebum și alte grăsimi inutile ce se adună pe piele, dar nu afectează bariera naturală a pielii.

Tocmai din acest motiv, apa micelară delicată din gama Viorica Vie este un remediu perfect pentru înlăturarea machiajului după o zi lungă și obositoare. Tenul are nevoie de o curățare profundă, iar produsul inovativ este soluția optimă în acest sens.

Mergem mai departe!

Aloe Vera – calmează iritațiile și emoliază pielea

O imagine care conține verde

Descriere generată automat

Deshidratarea tegumentelor și pierderea elasticității sau senzației de confort, apariția micro fisuri și descuamării sunt câteva simptome pe care le elimină extractul de Aloe Vera.

Frunzele de Aloe Vera sunt compuse din apă în proporție de 99%. Acestea mai conțin vitamine, minerale, aminoacizi, molecule de proteine și alte substanțe ce te ajută în calmarea iritațiilor, rapid.

Sucul de Aloe Vera pătrunde în piele mai repede decât apa și ajută la conservarea cantității necesare de lichid în straturile epidermei şi dermei, ceea ce permite refacerea pielii deshidratate și menținerea ei în stare sănătoasă. În plus, planta reduce roșeața cauzată de diverși factori, printre care și razele UV, accelerează regenerarea celulelor și formează un strat protector împotriva factorilor nocivi.

Ei bine, acum la sigur știi ce să alegi pentru tenul tău! Nu ezita să încerci noul produs marca Viorica și să te bucuri de rezultate mult așteptate!

Apă micelară delicată, 300 ml – Viorica Livrare rapida in Romania

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton