(P) Delta Dunării, destinația perfectă pentru aventuri în natură

 Stamen Diana
.

Paradis faunistic, Delta Dunării te atrage prin peisajele sale pitorești: lacuri ca smaraldul ți se deschid în fața ochilor, canale brodate de sălcii pletoase, mlaștini stuficole, zăvoaie și păduri de nisip, sunt doar câteva dintre elementele ce compun acest ținut cu iz exotic. 

Vacanță lipovenească în 2020!

Dacă nu ți-ai făcut încă planuri pentru vacanța de anul viitor, îți poți rezerva acum un sejur Delta pentru Seniori sau Delta pentru toți cu reduceri de până la 65%! Gulliver Delta Resort 4✿ lansează pentru 2020 – cazarea în bungalowri de lux, iar cu ocazia inaugurării ai posibilitatea să achiziționezi pachete Welcome Early Booking la un preț cu totul special: „Plătești o noapte de cazare cu all inclusive și beneficiezi de tot sejurul!'. 

Gulliver Delta Resort 4✿ este locația preferată a turiștilor dornici să pătrundă în inima naturii și să descopere frumoasele tradiții lipovenești. Complexul a fost dezvoltat după modelul vechilor conace dobrogene și este așezat ideal pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol. Relaxarea este pusă la loc de cinste aici: în grădina luxuriantă cu balansoare, la piscina cu șezlonguri sau la pescuit de pe ponton. 

Experiențe memorabile în natură

Mirifica deltă ți se dezvăluie treptat, iar pentru a o cunoaște la adevărata sa valoare trebuie să pornești cu barca prin labirintul de lacuri și canale spre habitatul păsărilor sălbatice, dar și mai departe către Pădurea Letea, Sfântu Gheorghe sau Sulina.

Delta Dunării este un adevărat muzeu al biodiversității, găzduind o puzderie de plante, păsări, mamifere, insecte, pești și reptile din peste 5500 de specii, fapt pentru care ocupă locul 3 mondial ca importanță ecologică. Dacă ești pasionat de birdwatching, aici vei putea surprinde cea mai mare colonie de pelicani comuni și creți din Europa, jumătate din populația mondială de gâște cu piept roșu – specie amenințată cu dispariția, și mai mult de 60% din numărul total de cormorani. 

Totodată, Rezervația Biosferei din patrimoniul mondial UNESCO găzduiește cele mai late plaje sălbatice din România, ce se arcuiesc la gurile de vărsare ale Dunării în Marea Neagră, în localități precum Sfântu Gheorghe și Sulina. 

Unul dintre locurile unice pe care le vei găsi în Delta Dunării este Letea, cea mai veche rezervație de la noi din țară, un ținut cu aspect deșertic datorat dunelor de nisip înalte de peste 10 metri unde cresc în smocuri ridichioara, vitrigonul și volbura. Cea mai nordică pădure subtropicală din Europa este dominată de stejari vechi de sute de ani, plopi albi și frasini de luncă, de care se încolăcesc plante cățărătoare ca liana grecească, vița de vie, hameiul sau curpenul de pădure.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Early Booking Delta 2020 – Gulliver Delta Resort 4✿ Murighiol

  • Delta Seniori 3 noptitarife de la 429 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 499 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta Seniori 4 nopti – tarife de la 499 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 599 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 3 nopti – tarife de la 449 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 549 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 4 noptitarife de la 549 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 649 lei/persoana (corp central 4✿).

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet, doua gustari intre mese, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton