(P) De vorbă cu Dani Oțil. Despre sport, tehnologie și device-ul în care se întâlnesc aceste două pasiuni

 advertising.ringier
.

Despre Dani Oțil știm că este pasionat de sport. Și mai știm că este și iubitor de tehnologie. Cum arată device-ul în care se întâlnesc două dintre marile lui pasiuni și cum îl ajută să rămână activ și să țină pasul cu un ritm de viață alert? Aflați direct de la el. În plus, Dani împărtășește cu voi tips&tricks utile, numai bune de luat în calcul pentru a vă bucura de un nivel ridicat de energie, chiar și în sezonul rece.

   1. Care este activitatea sportivă de iarnă favorită?

Iarna se schimbă jocul… sporturile se mută pe zăpadă, iar eu aștept nerăbdator, de fiecare dată, să ningă și să plec spre pârtie. Schiul rămâne unul dintre sporturile mele preferate, dar nu spun niciodată nu unei ture cu snowmobilul sau unei sesiuni de speedflying. Pe pârtie senzația este incredibilă, cu atât mai mult cu cât toată experiența este atent monitorizată de HUAWEI WATCH GT 2 Pro, noul meu smartwatch, echipat și cu un mod sportiv pentru schi. O companie perfectă pentru a-ți menține echilibrul la altitudini care îți taie respirația. (Zâmbește)

 2.       Ce îți place cel mai mult la HUAWEI Watch GT2 Pro?

Bateria, cu siguranță… E o senzație atât de plăcută să uit că trebuie să îl încarc timp de 2 săptămâni. Și e important să menționez faptul că este cu mine peste tot – la emisiune, la filmări, atunci când fac sport sau atunci când, pur și simplu, stau acasă și mă bucur de timpul liber. Și încă un tip&trick util este faptul că doar 5 minute de încărcare rapidă, fără fir, îți mai aduc baterie pentru încă 10 ore.

 3.       Cum îți menții nivelul de energie crescut în timpul iernii?

Alimentație sănătoasă, activitate fizică constantă și suficiente ore de somn – acestea sunt ingredientele care îmi aduc energia necesară. Legat de activitatea fizică, sunt mereu atent la date precum ritmul cardiac, respirația sau saturația nivelului de oxigen din sânge. Le monitorizez constant și mă asigur că datele obținute se încadrează în limitele normale. Și atunci când vine vorba despre calitatea somnului, acord aceeași atenție. Cu tehnologia HUAWEI TruSleep™ 2.0, HUAWEI WATCH GT 2 Pro poate să urmărească și să monitorizeze cu precizie 6 tipuri comune de tulburări ale somnului, oferind în același timp și sugestii pentru o mai bună odihnă.  

 4.       Care sunt activitățile pe care le monitorizezi cu ajutorul HUAWEI Watch GT2 Pro?

Așa cum am mai precizat și anterior, îmi monitorizez atât activitatea fizică (pe pârtie, pe circuit sau acasă), cât și somnul, respirația, ritmul cardiac sau nivelul de stres. Mi se pare foarte important să am acces rapid la toate aceste date, chiar de la încheietură. HUAWEI WATCH GT 2 Pro mă ajută să îmi monitorizez permanent condiția fizică și starea de sănătate, astfel că este cu mine oriunde și oricând. 

Funcțiile și design-ul ceasului se îmbină cu succes cu orice tip de activitate și orice context – fie că vorbim despre sport, despre viața profesională sau viața personală și timpul meu liber.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton