(P) Cum să-ți îmbunătățești relația cu cafeaua...? Cu o cafea mai prietenoasă! KAFUNE LIGHT îți va schimba percepția despre cafea

 Stamen Diana
.

Dacă ești printre cele care-ar vrea o cafea excelentă și mai pe seară, fără teama că nu vei putea dormi la noapte.

Dacă ești printre cele care iubesc cafeaua, dar nu pot bea mai multă că încep palpitațiile. Dacă ești printre cele care se feresc de o cafea pentru că apar probleme cu stomacul.

Dacă știi să te bucuri de un espresso italienesc premium. Atunci KAFUNE LIGHT este pentru tine.

Ce-ar trebui să facă din KAFUNE LIGHT rima ta alegere la cafea? 

În primul rând, e un blend premium gândit de experți italieni, ce respectă toate regulile artei și științei italienești de a crea o cafea excepțională.

În la fel de primul rând, se numește LIGHT pentru că are cu 50% mai puțină cofeină decât un blend obișnuit de cafea. Această calitate nu doar că o face unică pe piața din România, dar vine la pachet (și asta e cel mai important!) cu beneficiile de mai sus – o poți bea oricând, fără teamă de nopți albe nedorite și poți bea mai multă, fără să te încerce vreun disconfort fizic.

Iar în al doilea rând, o găsești exclusiv în magazinul nostru online, sub formă de boabe sau de capsule compatibile cu sistemele Nespresso. În această perioadă o poți încerca și alături de alte blenduri KAFUNE, profitând de promoția noastră.

50% cofeină, 100% gust și aromă! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton