Adriana Bahmuțeanu, declarații neașteptate despre cuplul Bianca Drăgușanu - Alex Bodi: "Ea atrage parteneri abuzivi"

 Cica Cristina
.

Adriana Bahmuțeanu, care acum este psiholog și consilier dezvoltare personală, vorbește despre subiectul momentului: relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Au o relație extrem de controversată! S-au despărțit și împăcat de atât de multe ori, încât și ei au pierdut șirul. Plus că relația a fost presărată cu urme de violență. După ultima despărțire, Bianca Drăgușanu a plecat în Dubai, iar Alex Bodi a anunțat că Daria Radionova este iubita lui.

La scurt timp de la aceste întâmplări, însă, Alex Bodi a fost ridicat miercuri dimineața de mascați, fiind reținut pentru 24 de ore. Omul de afaceri ar fi implicat într-un dosar de proxenetism, fiind suspectat de legături cu rețele mafiote.

Adriana Bahmuțeanu: „Cuplul Bianca-Bodi este conflictual”

Adriana Bahmuțeanu intervine pe marginea acestui subiect, în calitate de consilieră pe parte de divorțuri.

„Cuplul Bianca-Bodi este conflictual, e o pasiune până devin dușmani, se ceartă, se bat. Nu o să ajungă la un numitor comun niciodată. Ea e geloasă pe oricine la nivel patologic, ea nu are încredere în ea, toate astea vin din copilărie.

În momentul în care non stop mai faci ceva, te mai operezi, înseamnă că nu te simți bine în pielea ta. Are o problemă mare Bianca, atrage parteneri abuzivi, un băiat bun ca Victor nu a atras-o. Ei îi plac smardoii, are mult de lucrat cu ea. Până nu schimbă modelul de bărbat de care e atrasă ea nu va fi fericită', a spus Adriana Bahmuțeanu pentru impact.ro.

Bianca Drăgușanu: „Va dovedi ca este nevinovat

Vedeta s-a arătat surprinsă de ceea ce i s-a întâmplat afaceristului și spune că nu știe nimic despre acuzațiile care îi sunt aduse. După ce DIICOT a descins acasă la Alex Bodi cu mandat și l-au luat la audieri, Bianca Drăgușanu a reacționat și a spus că este convinsă că se va dovedi că el este nevinovat.

Imi pare rau ca Alex trece prin asa ceva. Eu am aflat acum din presa. Eu nu stiu nimic despre acuzatiile care i se aduc, dar sunt convinsa ca se va dovedi ca este nevinovat. Sunt convinsa ca va iesi ok din situatia asta, asa cum a iesit de fiecare data din orice situatie. Imi pare rau inca o data. Sunt sigura ca va fi bine. Atat am de declarat”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.

Citește și: Alex Bodi a fost reținut pentru 24 de ore.Fostul soț al Biancăi Drăgușanu se va prezenta azi în fața magistraților

Citește și: Cum a devenit milionar Alex Bodi. Are o avere impresionantă:avion privat, mașini de lux și vilă sute de mii de euro!

Citește și: Andra și Cătălin Măruță dezvăluie secretele unei căsnicii de 12 ani:„Nu ne blocăm în certuri'. Cum au depășit greutățile în relație / EXCLUSIV

Citește și: Nicolae Botgros, infectat cu COVID-19, a ieșit de la Terapie Intensivă după o lună. Cum se simte acum:„Am urlat ca un câine săptămânile astea!'

Bianca vrea să se mute o perioadă în Dubai

După ce s-a despărțit de Alex Bodi și a plecat în Dubai pentru a își reveni după ultima separare de fostul soț și a lua o pauză de la tot ce înseamnă România, Bianca Drăgușanu a susținut că vrea se multe o perioadă din țară. Mai mult, blondina a transmis pe rețelele de socializare că urmează să vină acasă să își ia copilul, pe Sofia, și să stea împreună un timp în Dubai.

Alex-Bodi-3Alex-Bodi-3

„Vreau să vă dau o știre bombă. Vin acasă, o iau pe Sofia și mă întorc în Dubai. Pentru că viața în Dubai chiar este ca în Rai. Abia aștept să vin să-mi iau copila și să stăm aici un timp, așa cum ne place nouă. Abia aștept! Sofia, vine mami după tine! Te iubesc! Ne vedem în curând.’ , a spus Bianca Drăgușanu pe Instastory.

Vedeta a început deja să își aranjeze lucrurile pentru a își muta afacerea cu haine în Dubai și pentru a putea să se întrețină pe ea și fiica ei departe de România, măcar pentru o perioadă de timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton