(P) Cum să alegi vesta de blană potrivită pentru tine?

 advertising.ringier
.

Să fii femeie nu e ușor, dar să fii o apariție chic? Ei bine, aici răspunsul este discutabil fiindcă soluția perfectă sunt acele blănuri naturale care pur și simplu te cuceresc. Acest tip de vestimentație nu a apărut de azi pe mâine, ci este de când e lumea, doar că în prezent sunt reinterpretate. Cu siguranță, vestele de blană naturală sunt niște articole deosebite care îți permit să le porți în orice context pentru că sunt elegante, dar cu care poți să îți creezi și o vestimentație lejeră. 

Știi care este secretul acestor minunății care au rezistat de-a lungul timpului? Vestele din blană naturală sunt atât de feminine încât te transformă într-o divă și mai ales, au avantajul că sunt lucrate manual. Prețioase și fine la atingere, vestele de blană naturală de la Vesa sunt alegerea ideală pentru cele care acordă atenție la detalii.

De ce să îți cumperi o blană de lux?

Vesta de blană poate fi combinată cu fel de fel de articole vestimentare. Spre exemplu, odată cu venirea toamnei o poți asorta cu o pereche de jeansi și de ce nu, cu o pereche de adidași. Iată cum să te bucuri de un look casual în care domină un aer relaxat. Treptat, temperaturile scad, însă vestuța ta nu dispare din peisaj pentru că cizmele sau botinele de iarnă îți permit să o integrezi în look-ul tău. Din start este bine să știi că textura blăniței este încărcată și reusește să atragă privirea, iar în acest caz alege o pereche de încălțăminte cât mai simplă. 

Vesta din blana naturala pentru femei, cu fata dubla, blana de miel, culoare gri, 2 buzunare laterale - gasita pe vesa.ro

Cum alegi blănurile naturale?

Deși pare o distracție, achiziționarea unei veste de blană de damă se poate dovedi o adevărată provocare pentru că este o investiție. Da, aceste accesorii superbe sunt o achiziție importantă pe care să o privești cu multă, multă seriozitate. Mai ales că blănurile de damă de la Vesa pot fi purtate sezoane la rând, fiindcă sunt unice și lucrate cu migală. Pentru a fi sută la sută sigură că faci o achiziție care să merite toți banii este recomandat să te uiți la firele blăniței care pot varia în funcție de grosime și densitate. Îmbracă blănurile de damă de la Vesa și instant simți cum toată căldura este izolată.

Tipuri de blănuri naturale chic și trendy în 2020

În primul rând, blănurile naturale sunt cele care sunt realizate 100% din materiale naturale de înaltă calitate în care nu s-a folosit nici un produs chimic. Ei bine, firma românească A&A Vesa este una dintre acelea care respectă tradiția în prelucrarea blănurilor, având o fabric proprie și o marcă întregistrată.

Ce spui dacă anul acesta îți comanzi online o blană de jder fiindcă este în topul blănurilor de lux fiindcă se remarcă printr-un stil în care eleganța abundă de-a dreptul. Haina este confecționată dintr-o blăniță moale, având o croială clasică ce niciodată nu se demodează.

Așadar, nu mai sta pe gânduri și alege o vestă de blană naturală și exprimă-ți personalitatea. Ai la îndemână zeci de modele în care merită să investești toți banii! Comandă acum online și în siguranță de la Vesa, un brand românesc cu tradiție. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton