Roxana Dobre a vorbit pentru prima dată despre Fănica, fosta soție a lui Florin Salam: ”Așa a făcut Dumnezeu să se întâmple. Eu să-i fiu aleasa”

 Stamen Diana
.

Roxana Dobre a vorbit pentru prima dată despre Fănica, fosta soție a lui Florin Salam. Actuala parteneră de viață a artistului a mărturisit că încă este afectată de judecățile și răutățile oamenilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Până acum, Roxana Dobre nu a vorbit niciodată despre Fănica, fosta soție a lui Florin Salam. Actuala parteneră a manelistului nu mai suportă să fie comparată și să i se spună că nu este bună pentru soțul ei. Roxana Dobre și Florin Salam au început o relație, după ce Fănica s-a stins din viață. Artistul a decis să-și refacă viața, după ce mama copiilor lui, Betty și Dani, a murit la doar 27 de ani, după ce medicii o diagnosticaseră cu ciroză hepatică.

'Vreau să-i fac și pe oameni să înțeleagă… 'Ia uite-o și pe asta, cu Salam', eu vorbesc în termenii lor… 'Asta vrea nu știu ce de la Salam', 'Dar nu e bună pentru Salam', 'Nu i se potrivește lui Salam', 'Nu e ca X, nu e ca Y'… Haideți să nu mai facem comparațiile astea și dacă vreți să vă certați și să aveți vreo răutate, ar trebui să vă sfătuiți cu Dumnezeu pentru că soarta în viață și jumătatea care ne-o dă Dumnezeu, nu ne-o dăm noi, nu ne-o facem noi', a declarat Roxana Dobre la Antena Stars.

Roxana Dobre și Florin Salam (2)Roxana Dobre și Florin Salam (2)

Roxana Dobre, primele declarțaii despre Fănica

Bruneta consideră că asta a fost voia Lui Dumnezeu și destinul lor a fost scris în acest fel. Roxana Dobre mărturisește că ea s-a îndrăgostit de Florin Salam atunci când el era bine și are numai cuvinte de lauda la adresa lui.

Citește și: Scandalul dintre Florin Salam și familia fostei soții ia amploare. Cumnatul lui l-a amenințat grav, cu moartea: „E ultima zi a lui'

Citește și: Betty Salam, reacție tranșantă în scandalul în care este implicat tatăl ei, acuzat că și-a agresat soția: „Această femeie…”

Citește și: Fratele lui Florin Salam, înmormântat lângă cumnata lui, Fănica. Manelistul este devastat de durere

Citește și: Scandal de proporții între Florin Salam și familia Fănicăi. Fostul cumnat al manelistului a ajuns la DIICOT, pentru a cere protecție în urma unor amenințări

'Poate, soțul meu, normal, și-ar fi dorit să fie tot restul vieții cu femeia cu care a fost el și mama copiilor lui. Oricine, nu… logic asta! Dar soarta a fost și așa a făcut Dumnezeu să se întâmple nenorocirea care s-a întâmplat iar eu, după atâția ani de zile în care el a stat singur, eu să-i fiu aleasa lui!

Când l-am cunoscut pe soțul meu, era într-o perioadă foarte mișto din viața lui din punct de vedere al psihicului. Eu, așa m-am îndrăgostit de el, eu așa am început să-l iubesc pe el. Pentru că e un om exact cum și-ar dori orice femeie să-l aibă', a mai spus Roxana Dobre.

Fănica Salam a murit la 27 de ani

Ștefania Stoian, așa cum era în buletin soția lui Florin Salam, s-a stins din viață pe 12 aprilie 2009 – într-o zi în care se sărbătorea Duminica Floriilor, chiar de ziua onomastică a manelistului. Fănica a murit în spital, la 27 de ani, după ce medicii o diagnosticaseră cu ciroză hepatică. Se căuta un donator, însă ciroza galopantă i-a măcinat trupul firav… a făcut septicemie, apoi, un blocaj renal. Doctorii care au operat-o i-au găsit în abdomen o pungă cu puroi de două kilograme.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton