(P) Cum faci rost de bani pentru cadouri în luna iubirii? Caută anunțuri de tipul „cumpăr cărți vechi”!

 advertising.ringier
.

Luna februarie este luna iubirii și toți îndrăgostiții se întrec în cadouri. Dar, de unde ai putea găsi o sursă extra de venit care să te ajute să oferi daruri cu adevărat deosebite? Dacă nu te-ai gândit până acum, îți facem noi o sugestie. Caută anunțuri de tipul: „cumpăr cărți vechi'. Astfel, vei descoperi anticariate care îți vor oferi bani pentru volumele din biblioteca ta pe care nu le mai folosești. 

Un astfel de anticariat ce cumpără cărți din București este și Anticariat-carti.com. Cu experiență mare în achiziția de cărți vechi și noi, anticariatul oferă servicii de cumpărare carti de la domiciliu, inclusiv seara și în weekend. 

Anticariat ce cumpără cărți din București și de la domiciliul vânzătorului

Dacă ești ocupat cu serviciul și nu ai cum să te deplasezi pentru a-ți vinde cărțile pe care nu le mai citești din bibliotecă, poți apela cu încredere la Anticariat-carti.com. Aceștia sunt doar la un telefon distanță și pot veni acasă la tine pentru a ridica orice cantitate de cărți. Anticariatul lucrează atât seara după ora 19:00, cât și în timpul weekendului. Astfel, te poți ocupa de predarea volumelor doar în timpul liber. Bineînțeles, dacă îți este mai comod, poți aduce cărțile pe care le vinzi și la sediul anticariatului din sector 2, București. 

Accesează secțiunea din site „cumpăr cărți vechi' și află mai multe detalii despre echipa de profesioniști care se ocupă de evaluarea cărților. 

„Cumpăr cărți vechi, dar și cărți noi!' 

Dacă ți-ai aruncat o privire prin bibliotecă și ai realizat că nu ai foarte multe cărți vechi de vânzare, nu e nicio problemă. Anticariat-carti.com acceptă și volume mai noi care au fost tipărite oricând după anul 2000, inclusiv și în 2020. Astfel, dacă ai cărți pe care le-ai citit și știi că îți ocupă loc pe rafturi, poți discuta cu experții echipei pentru a primi o ofertă și pentru acestea. 

Mai mult, poți vinde cărți din orice domeniu. Acestea pot fi romane de ficțiune, cărți de istorie, albume de artă, chiar și volume dedicate ezoterismului sau fenomenelor paranormale. Sunt primite și cărțile de științe exacte, enciclopediile, dicționarele sau cursurile dedicate diverselor limbi străine. Inclusiv, poți vinde și cărțile pe care le-ai cumpărat cu anumite ziare ca Jurnalul Național, Adevărul sau Cotidianul. 

O evaluare corectă și prețuri negociabile în funcție de cantitate și calitate

Anticariat-carti.com este un anticariat ce cumpără cărți din București si zonele limitrofe cu experință de peste 10 ani în domeniul comerțului de carte. Astfel, echipa de specialiști poate evalua într-un mod rapid și corect valoarea oricărui volum. Prețurile oferite la cumpărare variază în funcție de mai multe aspecte: de la autor, titlu, editură, an de apariție la condiția în care se află cartea sau cât de multe volume dorești să vinzi. Dacă te muți, poți lichida și o bibliotecă întreagă! Anticariatul se va ocupa de transport și depozitare. 

Vinzi cărți pe care nu le mai citești și cumperi cadouri speciale

Evaluarea cărților de către specialiști în domeniu, îți va oferi garanția că vei primi un preț echitabil pentru volumele vândute. Cu banii primiți, vei avea posibilitatea să cumperi cadourile mult dorite pentru jumătatea ta. Fie că vorbim de un buchet impresionant de flori, un tort personalizat, o ieșire în oraș, o sesiune la spa sau o mică escapadă la munte, lichidarea bibliotecii către un anticariat ce cumpară cărți îți poate aduce un câștig suplimentar bine-venit. 

Intră acum pe secțiunea din site „cumpăr cărți vechi' de pe Anticariat-carti.com și vinde volumele pe care nu le mai citești. Astfel, acestea vor ajunge la alți pasionați de lectură. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton