Daniela Crudu intervine în scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Reacția ei, după ce s-a spus că lui îi plac bărbații

 Stamen Diana
.

Daniela Crudu a fost invitată la Xtra Night Show, unde a intervenit în scandalul care a izbucnit între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Bruneta îi ia apărarea bărbatului cu care s-a zvonit că ar fi avut o relație în vara anului trecut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

După despărțirea de Claudia Pătrășcanu s-a zvonit că Gabi Bădălău și Daniela Crudu ar fi avut o relație. Cei doi ar fi petrecut momente de neuitat în vacanțe exotice, așa cum s-a întâmplat și cu Bianca Drăgușanu. Invitată în platoul de la Xtra Night Show, Daniela Crudu a infirmat orice zvon despre o relație amoroasă cu Gabi Bădălău.

gabi badalau 1gabi badalau 1

Mai mult, Daniela Crudu intervine în scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, după ce artista l-a acuzat că acesta este homosexual. Cruduța i-a luat apărarea afaceristului și a declarat că nu este cazul ca Gabi Bădălău să aibă o altă orientare sexuală.

„Am fost prieteni, ne cunoaștem bine, deci pot să spun cu mâna pe inimă că nu există așa ceva, este exclus', a declarat Daniela Crudu, în emisiunea lui Dan Capatos, unde în urmă cu mai mulți ani ea a fost asistentă.

Citește și: Cum arăta Daniela Crudu înainte de operațiile estetice. Nici măcar ea nu se mai recunoaște!

Citește și: Pepe și Daniela Crudu, dialog fără perdea, înainte să-și anunțe divorțul: „Am încercat peste tot, dar la altitudine nu mi-a ieșit”

Citește și: Claudia Pătrășcanu susține că băieții săi au asistat la scene cu tentă sexuală în casa tatălui lor. Gabi Bădălău: 'Nu sunt homosexual'

Citește și: Adevărul despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „I-a găsit un SMS cu Alex Bodi, era prea costisitoare…”

Gabi Bădălău și Daniela Crudu, vacanță de vis pe yacht

Gabi Bădălău ar fi plecat, în august, într-o vacanță cu yachtul și, analizând fotografiile postate în același timp, din aceleași locuri, se pare că fostul încă soț al Claudiei Pătrășcanu se afla pe mare cu Daniela Crudu.

Pe contul ei de Instagram, Daniela Crudu a postat mai multe clipuri video și fotografii în care le arata urmăritorilor săi cât de bine se distrează, ca milionarii. Și… cu milionarii, se pare!

Pe de altă parte, Gabi Bădălău este mai rezervat în ceea ce privește viața de pe social media, mai ales ținând cont de faptul că în perioada procesului de custodie ar trebui să aibă o conduită impecabilă. Milionarul a postat pe Instagram doar o fotografie cu peisajul văzut de pe yacht, dar internauții au observat imediat că este vorba despre același loc în care este si Daniela Crudu.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton