(P) Cum alegi florile potrivite pentru ziua de naştere?

 advertising.ringier
.

Ziua de naştere este un moment special pentru fiecare persoană şi este momentul în care trebuie să simtă mai mult toată iubirea şi recunoştinţa persoanelor din jur. Indiferent de persoana care îşi sărbătoreşte ziua, dacă este de sex feminin cadoul potrivit va fi însoţit de flori pentru că sunt ideale pentru a transmite iubirea şi aprecierea pentru persoana sărbătorită.

Într-adevăr florile nu pot lipsi de la o aniversare, dar trebuie alese cu multă grijă pentru a impresiona persoana care le primeşte.

Florile se aleg în funcţie de persoana care le primeşte

Trebuie să ţii cont de ce flori prefera persoana sărbătorită şi de asemenea, de relaţia pe care o aveţi. Dacă este ziua mamei, buchetul de flori trebuie să conţină florile ei favorite, în primul rând, deşi ea se va emoţiona indiferent de florile pe care i le dăruieşti pentru că sunt de la tine. Dar dacă ştii ce flori îi plac, categoric o vei emoţiona până la lacrimi. Câteva variante ar fi trandafirii albi sau roz, lalelele albe sau galbene și bujorii. De asemenea, poţi opta şi pentru un buchet mixt.

Pentru ziua iubitei tale trebuie să alegi florile care transmit dragostea şi pasiunea ta pentru ea. Inevitabil vei folosi trandafirii pentru buchetul tău, tu alegi dacă vrei ca buchetul tău să fie alcătuit integral din trandafiri sau poţi mixa cu alte flori preferate ale ei sau cu flori de sezon. 

Pentru ziua de naştere a surorii sau a unei prietene apropiate trebuie să alegi florile care să transmită aprecierea ta, respectul şi admirația sinceră. Florile potrivite sunt lalelele galbene sau roz, bujorii sau trandafirii albi. Şi în acest caz trebuie să ţii cont de florile favorite ale sărbătoritei.  

Dacă şefa îşi sărbătoreşte ziua de naştere sau o colegă de birou, recomandarea este să alegi flori clasice precum trandafiri sau lalele în nuanţe deschise cum ar fi roz pal sau alb. Trebuie să ţii cont şi de preferinţele acestora, asta dacă le ştii, dacă nu le ştii este cel mai bine să mergi pe varianta clasică pentru a fi sigur de reuşită.

Cum oferim flori?

Tu alegi cum îi oferi florile, poţi să i le oferi personal pentru a-i vedea reacţia şi pentru a-i simţi bucuria. Poţi însă să îi faci o surpriză pe cinste şi să te foloseşti de serviciul de livrare flori în Bucureşti pentru că le va primi în mai puţin de două ore oriunde îţi doreşti, acasă sau la birou.

Florile pot fi aranjate, la fel după preferinţa ta, în mai multe moduri, poţi să alegi clasicul buchet, o cutie de flori interesantă, un aranjament de flori spectaculos sau un coş de flori bogat şi divers.

Astfel acest articol îţi oferă toate detaliile necesare ca tu să poţi opta pentru cadoul potrivit. Cu toate informaţiile adunate, fără îndoială, acum vei face alegerea potrivită pentru următoarele aniversări iar persoanele sărbătorite vor fi încântate să vadă că le cunoşti şi ca le oferi buchete de flori exact pe placul lor.

Sursa foto: pixabay 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton