(P) Ce vestiar metalic să alegi pentru a nu deteriora podeaua pe care îl amplasezi?

 advertising.ringier
.

Un vestiar metalic asigură numeroase avantaje, care îl fac preferabil produselor realizate din orice alte materiale. Rezistența asigurată de tabla de oțel de cea mai bună calitate este considerabilă, permițând depozitarea unor obiecte și echipamente de 30 până la 40 de kilograme pe un singur raft.

Durabilitatea este, de asemenea, sporită, în comparație cu cea a unui dulap realizat de exemplu din lemn. Rezistența la diferite șocuri și zgârieturi îți oferă siguranța că, odată ce ai cumpărat un astfel de produs, îl vei putea folosi fără probleme pentru o perioadă de mai multe decenii. 

Nu este însă suficient ca un vestiar metalic să fie rezistent și durabil. El trebuie, în același timp, să se integreze bine în spațiul în care vrei să îl depozitezi și să nu ducă la apariția unor probleme precum deteriorarea podelei. 

În acest scop, cea mai bună soluție constă în achiziționarea unui produs care nu se așează direct pe podea, ci este dotat cu picioare. Acestea vor permite curățarea spațiului de sub produs și evitarea ruginii. Iată câteva dintre vestiarele care oferă acest avantaj și pot fi cumpărate chiar acum din magazinul online Viamond.ro!

vestiar metalic

Vestiar metalic cu picioare, două uși și raft pentru umerașe

Produs în Italia, acest obiect de mobilier are o structură de rezistență realizată din tablă de oțel profilată, de primă calitate, cu o grosime de 6 milimetri. Ușile dublu ranforsate sunt dotate cu găuri de ventilație în partea superioară și inferioară. De asemenea, există nervuri longitudinale pe părțile laterale și pe uși, pentru o rigidizare sporită.

În partea superioară se află un raft cu bară pentru umerașe, iar la cerere poate fi adăugat și un suport pentru agățat haina. Pe ușă există un suport pentru etichetă și este prevăzută cu un sistem de închidere cu două chei, iar opțional poate fi adăugat un mâner prevăzut cu gaură pentru lacăt.

Picioarele cu o lungime de 15 centimetri permit curățarea spațiului de sub vestiar și evitarea ruginii. La cerere, pot fi oferite un kit pentru picioare reglabile și protecții anti-coroziune din plastic, tot pentru picioare. 

Greutatea este de 34 de kilograme, are înălțimea de 180 de centimetri, lățimea de 70 de centimetri și adâncimea de 50 de centimetri. Este disponibil în două nuanțe de gri sau, opțional, în opt alte culori. Poate fi cumpărat chiar acum la prețul de 890,75 de lei fără TVA sau 1 059,99 de lei cu TVA.

Vestiar metalic cu picioare și patru compartimente

Acest dulap casetat, pe picioare, are patru compartimente diferite, dispuse vertical, unul deasupra celuilalt. Este ușor de manevrat și chiar de mutat, datorită unei greutăți reduse, de 22 de kilograme. Dimensiunile sunt următoarele: 180 de centimetri înălțime, 50 de centimetri lățime și 35 de centimetri adâncime. 

Fabricat în Italia, are structura de rezistență realizată din tablă de oțel, profilată, cu grosimea de 6 milimetri. Este disponibil în două variante de gri sau, opțional, și în diferite nuanțe de galben, portocaliu, roșu, albastru sau verde, pentru a se încadra cât mai bine, inclusiv vizual, în spațiul în care vrei să îl folosești. 

Poate fi cumpărat chiar acum la prețul de 816,80 de lei fără TVA sau 971,99 de lei cu TVA, redus de la un preț inițial de 1 115,35 de lei. 

Vizitează magazinul online Viamond.ro pentru a găsi exact tipul de vestiar metalic potrivit pentru tine!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton