Mara Bănică este însărcinată a doua oară! Jurnalista pleacă de la Antena 1

 Cica Cristina
.

Mara Bănică este însărcinată! Jurnalista a dat vestea cea mare în urmă cu puțin timp, anuntând că va deveni mamă a doua oară. După ce a lipsit o perioadă de pe micul ecran, vedeta a menționat că în câteva luni va aduce pe lume al doilea copil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mara Bănică este însărcinată a doua oară și este în culmea fericirii. Jurnalista și soțul ei urmează să devină părinți, iar anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare.

Mara-Banica-insarcinata-1Mara-Banica-insarcinata-1

Mara Bănică este însărcinată a doua oară

Mara Bănică a anunțat pe rețelele de socializare motivul pentru care a „dispărut' în ultima perioadă. Jurnalista este pregătită pentru o nouă etapă din viața ei și și-a anunțat cea de-a doua sarcină.

„Vestea cea mare este faptul că eu și soțul meu vom deveni părinți, undeva peste cinci luni. O să avem șansa să povestim din toamna despre asta, pe îndelete! Vă mulțumesc pentru că sunteți alături de mine!' a transmis Mara Bănică.

Citește și: Cine este Mara Bănică.Jurnalista are un trecut tumultuos

Citește și: Mara Bănica a răbufnit după ce s-a zvonit că a murit. Ce a făcut jurnalista, ulterior:Familia se poate șoca pe viață'

Citește și: Marisa Paloma de la „Bravo, ai stil!' este însărcinată! „Am lacrimi în ochi și cu greu îmi găsesc cuvintele'

Citește și: Zanni, dezvăluiri în premieră despre tatăl lui:„Nu o pot judeca pe mama. Pe tata…'/ EXCLUSIV

Mara Bănică pleacă de la Antena 1

Veștile nu se termină aici! Mara Bănică a precizat și că a încheiat colaborarea cu Antena, după 12 ani. Ea a motivat că simte nevoia de schimbare.

Știu că vă sunt datoare cu o serie de răspunsuri legate de dispariția' mea de pe micul ecran. Am tot amânat acest moment, dintr-un motiv extrem de simplu, veți vedea. În primul rând, nu mai am o legătură contractuală cu trustul Intact, implicit cu Antena 1. După 12 ani de colaborare chiar simți nevoia de o schimbare!' , a mai spus Mara Bănică.

Mara Bănică, însărcinată a doua oară, s-a cununat religios

Mara Bănică și iubitul ei și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Jurnalista a publicat pe 12 iunie o fotografie de la eveniment, unde a purtat o rochie lungă, roz pal, iar în mâini a ținut un buchet colorat cu flori. De asemenea, Mara Bănică a ales să nu poarte voal.

Aceasta nu a dezvăluit, până acum, numele alesului inimii ei și nici nu a publicat vreo imagine cu acesta. La un moment dat, Mara Banică a scris pe rețelele sociale că soțul ei nu este persoană publică și că el nu vrea să devină cunoscut.

Soțul meu nu este persoană publică și consideră că în familia noastră ajunge să fiu eu cea cunoscută. Așa că, soție ascultătoare, mă supun‘, povestea Mara Bănică într-o postare pe internet.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton