(P) Ce scrie și ce nu scrie pe eticheta produselor Vascar? Interviu cu Directorul General

 advertising.ringier
.

Indiferent cât de încăpătoare ar fi și cât de multe informații ar conține, o etichetă nu va fi niciodată completă, mai ales atunci când vine vorba despre produsele alimentare. Trăim vremuri în care consumatorii sunt din ce în ce mai preocupați de ceea ce cumpără și, în cazul preparatelor din carne, vor să se asigure de calitatea și prospețimea acestora. 

Tocmai din motivul respectiv, i-am adresat lui Vlad Ciuburciu, Directorul General Vascar, unul dintre principalii jucători din industria cărnii din România, două întrebări pe cât de simple, pe atât de provocatoare.

vascar

Ce scrie pe eticheta produselor Vascar?

„Grija pentru sănătate și preocuparea față de ceea ce consumăm au cunoscut creșteri semnificative în țara noastră în ultimii câțiva ani, urmând un trend internațional. Astăzi, produsele proaspete primesc spații de vânzare din ce în ce mai generoase în supermarket-uri și hypermarket-uri, iar acest lucru denotă o creștere a interesului și a consumului, atât în cazul lactatelor, legumelor și fructelor, cât mai ales al produselor din carne. În acest sens, prevedem o evoluție rapidă a categoriei de semipreparate proaspete, mai ales datorită noii generații de consumatori, orientați către un stil de viață sănătos”, explică Vlad Ciuburciu.

„Tocmai de aceea, am lansat gama de produse Alege natural fără E-uri, de la Moldova în Bucate (n.r. cel de-al doilea brand Vascar), pentru a oferi consumatorilor ceea ce își doresc: produse din carne cu un gust delicios și ingrediente 100% naturale. Gama cuprinde numeroase sortimente cu ingrediente 100% naturale, fără E-uri, aditivi, conservanți sau coloranți alimentari, cu un gust bogat și savuros. Produsele noastre sunt obținute din carne atent selecționată, îmbogățită cu condimente naturale”, mai precizează Directorul General.

Ce nu scrie pe eticheta produselor Vascar?

„Suntem una dintre cele mai longevive și experimentate companii din industria cărnii din România. Vascar a fost înființată în anul 1984, sub numele de Industria Cărnii Vaslui, iar în 2021 am intrat în cel de-al 37-lea an de activitate neîntreruptă. Suntem cel mai important producător de carne din Vaslui și una dintre puținele companii care produc carne fresh, mezeluri, conserve și semipreparate. Deși dispunem de cele mai avansate tehnologii, în care investim continuu, cele mai sigure standarde de calitate, dar și numeroase certificări internaționale, cea mai importantă valoare care ne definește este responsabilitatea față de consumator”, spune Ciuburciu (Vascar).

„Cele mai moderne tehnologii și cele mai bune rețete sunt necesare, dar nu suficiente la Vascar: adevăratul secret al mâncării gustoase stă în pasiune și în faptul că o pregătim cu suflet pentru clienții noștri. Aceștia sunt întotdeauna pe primul plan și ne străduim de fiecare dată să ne ridicăm la nivelul exigențelor lor, oferindu-le preparate alese și experiențe unice la masă”, conchide Directorul General.

Vascar, care a primit această denumire după rebranding-ul din anul 1991, deține în prezent o fabrică cu o capacitate extinsă de producție la Vaslui, 21 de magazine proprii în regiunea Moldovei și are aproximativ 400 de angajați. Produsele sale sunt distribuite atât la nivel regional, cât și național și internațional, dar și online, pe platforma eMag.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton