Paula Chirilă, de urgență la spital! A fost luată direct din platoul Xtra Night Show

 Cica Cristina
.

Paula Chirilă a ajuns de urgență la spital! Vedeta a acuzat stări de rău încă de la începutul emisiunii și până la urmă a fost luată cu ambulanța direct din platoul Xtra Night Show. Ce a pățit actrița!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Paula Chirilă a fost din nou prezentă la Xtra Night Show! Vedeta i-a ținut locul cu brio două zile prezentatorului Dan Capatos în emisiune și a început să se simtă rău încă de seara trecută. Actrița s-a confruntat cu probleme digestive, care se pare că s-au acutizat serios.

Dan Capatos a fost liber, iar Paula Chirilă i-a ținut locul cu succes, având chiar un subiect fierbinte la emisiune. Ea a dezbătut cu invitații săi noua relație pe care Bianca Drăgușanu a început-o cu Gabi Bădălău. De asemenea, a avut și intervenții telefonice cu afaceristul și fosta lui parteneră, Claudia Pătrășcanu.

Paula-Chirila-spital-1Paula-Chirila-spital-1

Paula Chirilă, luată cu ambulanța de la Xtra Night Show

Totul a decurs bine, numai că Paula Chirilă a acuzat stări de rău, care s-au acutizat pe parcursul ultimei emisiuni, în care i s-a alăturat și Dan Capatos.

Vedeta a spus încă de la început că are dureri la nivel abdominal, însă a rezistat timp de două ore. Până la urmă, a fost nevoie de intervenția perosnalului medical specializat. A venit o ambulanță pentru a o prelua pe actriță din platou și a fost transportată de urgență la spital.

Citește și: Cum a slăbit Paula Chirilă 15 kilograme în 3 luni.La 44 de ani, a apelat la două trucuri care sunt la îndemâna oricui și nu costă nimic

Citește și: Există viață și după divorț! Paula Chirilă, despre noul iubit:'Am mai mult soare în viață acum'

Citește și: Mihaela Rădulescu, adevărul despre divorțurile sale:„Puteam să las mai mult de la mine'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Marinela Nițu la 53 de ani.Cu ce se ocupă de când a dispărut din lumina reflectoarelor

Paula Chirila va fi supusă unui control medical amănunțit, pentru a se stabili care sunt cauzele pentru care s-a simțit atât de rău. Dan Capatos a fost cel care a făcut anunțul. Mai mult, prezentatorul a ținut să-i mulțumeasă pentru prezența în emisiunii, în ciuda faptului că se simțea atât de rău.

Paula Chirilă, noua colegă a lui Dan Capatos

Dan Capatos a început anul în forță la Xtra Night Show! Emisiunea s-a mutat la Antena Stars, dar aceasta nu a fost unica surpriză pe care prezentatorul le-a pregătit-o fanilor săi. De săptămâna trecută, emisiunea beneficiază din nou de o prezență feminină, lui Dan Capatos și Cătălin Bordea alăturându-li-se și carismatica actriță Paula Chirilă.

De-a lungul timpului, Paula Chirilă a fost invitată de mai multe ori la Xtra Night Show, iar chimia dintre ea și prezentatorul emisiunii a fost evidentă. simpatica actriță are un umor spumos, iar stilul ei efervescent s-a pliat perfect pe formatul emisiunii.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton