(P) Cătălin Bordea, surprins în miez de noapte în timp ce scria cu spray-ul un mesaj misterios pe geamul unei clădiri

 advertising.ringier
.

Gest neașteptat din partea lui Cătălin Bordea! Actorul a fost surprins furișându-se, la adăpostul întunericului, pe străzile Bucureștiului… Atent să nu fie surprins, acesta a lăsat un mesaj inedit, desenat cu un spray colorat, pe geamul uneia dintre clădiri. Oare ce a vrut să transmită?

Cătălin Bordea, carismaticul co-prezentator de la Xtra Night Show', a fost recent protagonistul unui moment total neașteptat. Dacă reușește de fiecare dată să stârnească hohote de râs în show-urile sale de stand-up, de data aceasta actorul și-a contrariat fanii cu gestul său… Totul s-a petrecut la miezul nopții, când, aparent ascuns de privirile indiscrete, Cătălin Bordea a lăsat un mesaj pe geamul uneia dintre clădiri, după care s-a făcut nevăzut la fel de repede precum a apărut…

Cum a fost surprins Cătălin Bordea în miez de noapte

Binevenita relaxare a făcut ca viața de noapte a Bucureștiului să prindă din nou contur. Iar printre temerarii care s-au aventurat pe străzi în miez de noapte s-a aflat și Cătălin Bordea, ieșit însă cu o misiune precisă, după câte am putut constata. Chiar dacă s-a strecurat ca o felină pe străzile aproape pustii, simpaticul actor a fost filmat recent într-o ipostază neobișnuită. Cătălin Bordea a fost surprins pe cameră în timp ce a scos din rucsac un spray și a lăsat pe geamul unei clădiri un mesaj care i-a intrigat și i-a făcut curioși pe fanii săi. Actorul a scris #rebelswithacause, după care s-a făcut rapid nevăzut, mulțumit de succesul inițiativei sale. Acest gest neașteptat ne-a făcut să ne întrebăm care este semnificația mesajului, care, se pare, a reunit mai multe vedete. Oare ce l-a determinat pe Cătălin Bordea să devină un rebel cu o cauză?

La o privire mai atentă, alegerea acestor spații nu a fost făcută întâmplător și, cu siguranță, în oraș va avea loc o mișcare inedită, anunțată de acești artiști transformați, nu întâmplător, în rebeli cu o cauză. Recunoaștem că noi suntem deja extrem de curioși să aflăm ce urmează să se întâmple în curând în viața orașului. Intrați pe www.rebelswithacause.ro, pentru a afla mai multe detalii despre inedita mișcare!

Cătălin Bordea, un stand-upper de succes

Cătălin Bordea este nu doar co-prezentator al Xtra Night show, alături de Dan Capatos și Paula Chirilă, ci și un actor de stand up comedy de succes. Față de mulți dintre colegii săi umoriști, Cătălin Bordea are și studii de specialitate – a terminat UNATC, la clasa lui Ion Cojar și s-a numărat printre primii trei care au început stand-up comedy în România. De altfel, el este și cel care a scos primul DVD de stand-up comedy din țară. Cea mai bună carte de vizită pentru actor este faptul că a reușit nu o dată să umple Sala Palatului, iar show-urile sale alături de alți artiști consacrați ai genului – cum ar fi Micutzu, Cortea, Geo sau Dan Badea – sunt de fiecare dată sold out.

În anul 2018, Bordea și prietenul său, Micutzu, au deschis un club de stand-up comedy ,,The Fool', într-o locație ultra centrală din București.  Din păcate, pandemia le-a cam stricat planurile pentru o perioadă. 

Dacă primii ani ai vieții i-au fost marcați de momente dramatice – mama lui l-a născut la vârsta de 16 ani, iar tatăl l-a părăsit când avea doar doi ani – Cătălin Bordea nu doar că a învățat să zâmbească, ci a reușit să aducă buna dispoziție în sufletele tuturor. Iar asta i-a adus și marea iubire. Actorul este căsătorit din 2019 cu Livia. Cei doi s-au cunoscut la un spectacol și a fost dragoste la prima vedere. După doi ani de relație, în 2014, ei au făcut cununia civilă. La cinci ani după cununia civilă, Livia și Cătălin s-au cununat religios în cadru intim, de basm.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton