Primele imagini de la petrecerea de unificare, de la Survivor. Zanni și Culiță Sterp au susținut un concert

 Mirea Roxana
.

Va începe o nouă etapă la Survivor România. Mai exact, urmează ca în această săptămână să aibă loc unificarea și fiecare concurent va fi pe cont propriu. Pentru a marca acest eveniment, Faimoșii și Războinicii au parte de o petrecere pe cinste în Republica Dominicană, în ediția din această seară, 27 mai.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Au trecut patru luni și jumătate de când a început aventura Survivor România. După tot acest timp, a venit momentul unificării. Mai exact, urmează individualele la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D. Fiecare concurent va fi pe cont propriu și va lupta pentru el însuți. Pentru a marca evenimentul, Faimoșii și Războinii au parte d eo petrecere pe cinste în ediția de joi, 27 mai, a emisiunii. 

s2-14s2-14

Urmează săptămâna unificării.O etapă nouă, o etapă în care veți începe ziua cu jocuri surpiză. Jocuri care o să vă stimuleze diferit față de ce s-a întâmplat până acum. Veți avea ocazia să faceți o serie de lucruri după care tânjiți atât de mult și e vorba despre acele lucruri esențiale, însă veți face duș. Vă veți spăla părul, spălat pe dinți și toată suita de îngrijire corporală. La Survivor vine la momentul unificării ', anunța Dan Pavel, prezentatprul emisiunii.

Citește și: Sorin Pușcașu, dezamăgit de fanii Survivor:„Am fost șocat. Au făcut propagandă împotriva mea'

Citește și: Culiță Sterp vrea să fie eliminat de la Survivor:„Sunt de atâta timp aici și nu…'

Citește și: Sorin Pușcașu de la Survivor își dorește un copil cu iubita lui, Laura:„O să rămân cu el tot restul vieții'

Citește și: Elena Marin și Raluca Dumitru s-au certat la Survivor:„A mai bătut alte fete'

Concurenții Survivor vor avea parte de o petrecere

Faimoșii și Războinicii de la Survivor România vor fi fericiți să se poată aranja pentru petrecere. Acasă, acestea erau niște clipe banale, cărora nu le dădeau importanță. Însă, în Republica Dominicană, unde au fost privați de tot ce însemna pentru ei normalitatea, faptul că se pot spăla și îmbrăca cu cele mai frumoase haine, înseamnă enorm pentru concurenții de la Survivor.

Schimbarea este una impresionantă, mai ales în cazul fetelor, care au putut să își aranjeze părul, să îmbrace rochițe superbe și să se machieze. De exemplu, Andrei Dascălu va rămâne uimit de înfățișarea Mariei Chițu, care va purta o rochie roșie.

Wow! Tu ești Maria de la Survivor?', a întrebat-o Andrei Dascălu pe Maria Chițu.

Raluca Dumitru: „Mă simt exact cum sunt acasă'

Toți concurenții și-au adus aminte de momentele simple și fericite care, la Survivor România, au părut foarte îndepărtate, ba chiar dintr-o altă viață. Raluca Dumitru a mărtusit că și-a adus aminte de cum se pregătea pentru o petrecere în România.

Mă simt exact cum sunt acasă și mă pregătesc pentru o petrecere alături de cei dragi', a declarat Raluca Dumitru.

Totuși, concurenții nu puteau rata ocazia de a face noi alianțe și strategii la Survivor România.

Zanni: Ține-ți prietenii aproape și dușmanii și mai aproape!

Raluca Dumitru: Acum vorbim, acum ne iubim, acum ne jucăm, acum ne certăm!

Zanni și Culiță Sterp, concert la Survivor

Petrecerea care va avea loc la Survivor România se anunță a fi una pe cinste. Faimoșii și Războinicii se vor distra pe cinste, vor dansa, vor cânta și vor râde împreună, bucurându-se de momente unice în Republica Dominicană.

Și dacă tot vorbeam de momente unice, în ediția din această seară a emisunii Survivor Zanni și Culiță Sterp vor oferi un concert spontan. Cei doi Faimoși și-au dorit să urce pe scenă și să cânte pen tru colegii lor. Faimoșii și Războinicii s-au bucurat enorm d emult să îi vadă pe cei doi pe scenă. Ba chiar au dat drumul la o horă în moemntul în care Culiță Sterp le-a cântat.

Sursa Foto: captură de ecran Kanal D, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton