(P) Care sunt cele mai versatile tipuri de blugi?

 advertising.ringier
.

Pentru orice persoană modernă care doreşte să abordeze ţinute clasice şi atemporale fără a depune efort, o pereche de blugi este o piesă vestimentară indispensabilă.

În rândurile următoare vei descoperi care sunt cele mai versatile tipuri de blugi dama dar si care sunt cele mai apreciat tipuri de blugi în rândul domilor. .

Blugi skinny

Există mai multe tipuri de blugi skinny:

Blugi Slim Leg – Datorită faptului că alungesc şi subţiază silueta, aceştia sunt blugi barbati măgulitori pentru conformaţiile cu coapse voluminoase. 

Blugi Skinny Fit – Se potrivesc persoanelor cu picioare subţiri şi lungi. Indiferent de constituţie, însă, acest tip de blugi nu ar trebui să fie niciodată complet mulaţi pe piele. 

Blugii drepţi

Blugii drepţi din denim sunt un clasic tradiţional american. Cel mai des au o croială dreaptă de la şold până la gleznă, conicitate mică şi arată cel mai bine pe conformaţiile sportive. Sunt ideali pentru ţinutele casual, uşor boeme. 

Blugii conici

Blugii conici sunt ideali pentru persoanele cu picioare drepte şi oferă o alură uşor sportivă. Se îngustează către gleznă şi au tivul foarte mic. Aceşti blugi pun în evidenţă coapsele şi gambele şi se recomandă pentru ţinutele casual.  

Blugii Dark Wash

O pereche de blugi de culoare închisă spălată este recomandată pentru toate conformaţiile şi mărimile. Sunt atemporali şi se pot purta la diverse ţinute. Se recomandă culorile albastru închis şi negru – acestea fiind printre cele mai versatile. Asigură-te, însă, că ştii cum trebuie spălaţi astfel încât să nu se estompeze culorile. 

Blugii spălaţi uşor până la mediu

Cu cât spălarea blugilor este mai uşoară, cu atât creează o impresie mai relaxată şi mai dezinvoltă. Pentru un aspect monocromatic plăcut, caută o pereche de blugi cu o spălare medie şi asociază-i cu un top neutru uşor. 

Blugii din denim colorat

Poţi obţine o ţinută perfectă cu o pereche de blugi în nuanţe mai închise precum burgund sau măsliniu. Culorile deschise sunt minunate pentru lunile calde şi se pot purta cu tricouri sau cămăşi cu nasturi.

Blugii Bootleg

Acest model de blugi este fix de-a lungul şoldurilor, a coapsei şi a genunchiului şi devine mai larg spre deschiderea piciorului. 

Blugii evazaţi

De obicei sunt cu talie joasă, mai înguşti în zona genunchilor şi foarte largi în partea de jos. Arată excelent cu tricouri sau cămăşi lejere şi încălţăminte sport. 

Blugii Mum

Sunt blugi cu talie înaltă, clasici, consideraţi de modă veche, dar foarte confortabili şi versatili. Aceştia sunt mai largi în jurul şoldurilor şi a picioarelor şi sunt ideali pentru a activităţi în aer liber. 

Blugii boyfriend

Ca şi blugii mum, oferă aceeaşi lărgime şi relaxare în jurul taliei şi a picioarelor. Lungimea suplimentară, însă, este pliată sub forma unei manşete. 

Blugii ţigară

Aceştia sunt blugii cu tăietură dreaptă pe aceeaşi lăţime cu a gleznei. Spre deosebire de blugii skinny, care se mulează pe forma piciorului, blugii ţigară sunt croiţi drept pe porţiunea dintre genunchi şi gleznă. 

Blugii clopot

Acest tip de blug are o deschidere foarte mare în zona gambelor şi se găsesc în varianta cu talie joasă. Blugii sunt drepţi până la genunchi, după care se lărgesc într-o formă de clopot.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton