Sergio de la Puterea Dragostei, acuzat că ar fi răpit o tânără și trei copii: "Pe filmare se vede cum îi ia și îi bagă în mașina neagră"

 Cica Cristina
.

Sergio de la Puterea Dragostei este acuzat că a răpit o femeie cu trei copii. Familia fetei de 25 de ani face acuzații grave la adresa fostului concurent de la Kanal D!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sergio de la Puterea Dragostei este acuzat de familia unei tinere de răpire. Femeia în vârstă de 25 de ani și cei trei copii ar fi dispărut de acasă după ce ar fi plecat cu fostul concurent de la Puterea Dragostei în Anglia, iar acum sunt de negăsit.

Citește și: Victoraș Micula, cercetat penal după ce s-a deghizat în polițist și a furat date secrete despre Codin Maticiuc și Vlăduța Lupău.Momentan, milionarul este la dezintoxicare în Elveția!

În toată această poveste controversată ar fi implicat Sergio, fostul concurent de la Puterea Dragostei. Mama fetei dispărute a spus la Acces Direct că fiica sa ar fi plecat cu cel pe care îl acuză în Anglia. Spusele sale ar fi susținute de imaginile surprinse pe camerele de supraveghere de la poliție. Cei doi s-ar fi cunoscut pe Facebook.

Citește și: Giulia Nahmany face foamea la Ferma pentru că este vegetariană.Mihaela Rădulescu „a spălat' răutatea Annei Lesko!

Mama tinerei răpite: „A fugit cu el, cu tot cu banii pe care îi avea adunați”

„De șase zile nu mănânc și nu dorm. Nimeni nu mă ajută. Fiica mea are 25 de ani și are trei copii, de 7, 6 și 2 ani. Este căsătorită de doi ani, tatăl copilului e bun. Ei au decis să plece în Germania, au plecat cu acte cu tot, copiii erau la grădiniță, statul îi ajuta, era bine, dar cică de două săptămâni, ea s-a schimbat total, spune ginere-miu.

Cică a intrat pe Facebook și l-a găsit pe Sergio, i-a spus lui soru-mea. Și săptămâna trecută m-a sunat ginerele și mi-a spus că Ana a fugit cu copiii. Și s-a dus la poliție și a văzut pe camere că a fugit cu el, cu tot cu banii pe care îi avea adunați.

Citește și: Anda Adam a fost eliminată de la Ferma. Primele declarații, după ce a pierdut duelul cu Elena Chiriac:'Am muncit mai mult decât toate fetele la un loc'

Sergio-Puterea-Dragostei-1Sergio-Puterea-Dragostei-1

Pe filmare se vede cum el o ia, cu copii și o bagă în mașina neagră. Și m-a sunat fiică-mea și mi-a zis că e bine. Că divorțează de soț și se căsătorește cu Sergio. Dar de fiecare dată când vorbeam cu ea, tatăl lui îmi spunea să o las că o să fie bine. Dar de multe ori, ea îmi închidea telefonul, era schimbată, copiii țipau în casă', i-a spus mama tinerei Mirelei Vaida.

Fratele lui Segio: „Ea era maltratată”

Până la acest moment, Sergio de la Puterea Dragostei nu a făcut declarații pe marginea subiectului. În schimb, fratele său a ținut să precizeze că Ana, tânăra diapărută i-ar fi solicitat ajutorul lui Sergio pentru a scăpa de violențele la care era supusă din partea soțului.

Citește și: Adriana Iliescu a pierdut un proces și ar putea fi excutată silit.Moștenirea fiicei sale, Eliza, în pericol!

'Eu cam știu despre situația asta. Se pare că ea era maltratată de soțul ei și îi spunea lui frate-miu să o ajute, să o ia de acolo. A luat-o și a dus-o în Anglia, dar acum cică a ajuns în România', a transmis Ovidiu, fratele lui Sergio de la Puterea Dragostei.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton