(P) Bușteni, destinație de poveste pentru iubitorii de natură

 Stamen Diana
.

Unul dintre cele mai idilice locuri de pe Valea Prahovei, destinație de top a turismului românesc, stațiunea Bușteni te așteaptă să petreci o vacanță încântătoare, într-un cadru natural spectaculos. Villa Ermitage, cu structura sa tipic franțuzească, este un partener de nădejde care contribuie cu atmosfera boemă și oportunitățile de relaxare.

Telecabina Bușteni – Babele, portalul către măreția naturii

Oraș pitoresc de munte, Bușteniul este locul ideal de unde să pornești într-o aventură în natură și să descoperi câteva dintre cele mai semnificative atracții ale României. Aflată la o distanță de doar 5 minute de mers de Villa Ermitage, Telecabina Babele facilitează accesul pe Platoul Bucegilor prin intermediul celui mai lung traseu de telecabină din țară. Lasă-te purtat alene pe deasupra munților și admiră panorama uimitoare care te înconjoară. 

Zona Bucegilor, de o splendoare unică, te vrăjește, în primul rând, cu emblematicele monumente ale naturii Babele și Sfinxul. Cele două formațiuni de piatră, despre care se spune că au puterea să te încarce cu o energie pozitivă impresionantă, îți oferă cu siguranță o priveliște memorabilă. 

O altă oportunitate de drumeție de neuitat din Buștenie este aceea care te duce spre Cascada Urlătoarea. Traseul ușor, dar feeric, prin pădurea de brazi, în aerul răcoros de munte, este o modalitate excelentă de a te relaxa și de a admira pe îndelete frumoasele peisaje ce te împrejmuiesc. Trilurile păsărilor, susurul apei, miresmele florilor de munte și natura plină de culoare completează acest tablou sublim care îți stârnește toate simțurile. 

Distracție de la mic la mare

Vizitat de turiști din toate colțurile țării, orașul Bușteni te așteaptă să descoperi și atracții mai moderne, adaptate nevoilor călătorilor de astăzi, dornici de relaxare și aventură deopotrivă. În curtea Castelului Cantacuzino din cartierul Zamora, chiar în inima pădurii, te așteaptă impresionantul Parc de Aventură ADVENTURE@theCASTLE. Vizitează castelul construit în stil neoromânesc și expoziția de sculptură din curte și apoi pregătește-te pentru cea mai interesantă experiență.  

Vei găsi în cadrul parcului aproximativ un kilometru de tiroliană, oportunități de cățărare, tir cu arcul sau paint ball, curse și ateliere atât pentru copii, cât și pentru adulți, precum și servicii de închiere biciclete mountain bike, pentru cei dornici de și mai multă adrenalină. Pentru momente de neuitat, te poți bucura și de experiența călăritului în cadrul unui manej cu un diametru de 30 metri, cu ponei sau cal, ideal pentru începători adulți sau copii. 

Villa Ermitage, de la poalele Munților Caraiman, vine să completeze fiecare zi de explorare cu momente de relaxare, fie în grădina în stil japonez, de unde ai o priveliște deosebită asupra Crucii Eroilor, fie la centrul SPA, printr-un masaj de relaxare, jacuzzi sau saună. Rezervă acum o vacanță în Bușteni, la prețuri începând cu numai 150 lei / noapte / twin room, și profită de minunatele atracții naturale cu care au fost binecuvântate aceste meleaguri. 

194002252194002252

Sursa foto: villaermitage.ro

de Geanina Ichim

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton