HUAWEI P40 lite, noul smartphone de la HUAWEI care ține pasul cu tendințele în modă

 advertising.ringier
.

Huawei și-a anunțat recent cel mai nou model – HUAWEI P40 lite. Telefonul vine în trei culori noi: Sakura Pink, Crush Green și Black, în timp ce finisajul holografic al gradientului scoate în evidență smartphone-ul. Pe deasupra, prețul telefonului este unul competitiv de 1299 lei și poate fi precomandat în perioada 4-17 martie

Noul telefon este conceput într-o manieră elegantă și pune accent pe fotografie și divertisment. Așa că, dacă ești în căutarea unui smartphone la modă, acesta ar putea fi cea mai bună opțiune pentru tine. Împreună cu el, te poți juca jocuri și poți face fotografii la rezoluție mare, ideale pentru nevoile tale.

Cea mai distinctivă și elegantă caracteristică a lui HUAWEI P40 lite este matricea inovatoare a camerei cvadruple. Cu display-ul HUAWEI Punch FullView de 6,4 inci, este timpul să ne luăm rămas bun de la ecranele cu decupaje învechite și să salutăm o nouă generație de ecrane fine, atractive, fără margini. 

HUAWEI P40 lite are și un buton de pornire eficient cu amprentă poziționat lateral, care ajută la deblocarea mai rapidă a smartphone-ului. L-am încercat, ne place la nebunie!

La nivel de cameră, recunoaștem că telefonul ne-a impresionat. HUAWEI P40 lite are o cameră foto cvadruplă cu senzor de 48 MP 1/2 și diafragmă f/1.8 iar noua sa tehnologie de compoziție cu mai multe cadre poate combina mai multe fotografii pentru a crea o imagine mai clară în câteva secunde. Pentru fotografia de noapte, smartphone-ul are un mod Super Night care folosește AI pentru a optimiza expunerea lungă și suportă compoziția cu mai multe cadre, permițând realizarea unor fotografii mai clare în întuneric.

Obiectivul cu unghi ultra larg oferă o vizualizare de 120°, de 1,4 ori mai largă decât standardul de 78°, perfect pentru fotografiile cu grupuri mari și peisaje panoramice.

Obiectivul macro permite fotografierea de la aproape 4 cm. Obiectivul bokeh poate estompa perfect fundalul, creând un efect de portret comparabil cu cel al camerelor profesionale.

HUAWEI P40 lite este alimentat de Kirin 810, un chipset de 7 nm lider în industrie ce integrează un procesor octa-core care cuprinde două nuclee mari și șase mici, cu o unitate de procesare grafică Mali G52 personalizată. Datorită tehnologiei Kirin Gaming+, acesta crește viteza de tranziție a datelor între CPU, GPU și DDR pentru a îmbunătăți calitatea, claritatea și contrastul imaginii pentru o experiență mai bună de gaming.

Smartphone-ul dispune și de tehnologia de procesare grafică de nouă generație GPU Turbo, eliminând obstacolele care îngrădesc EMUI, GPU și CPU. Aceasta optimizează considerabil rata cadrului, permițând și un răspuns sensibil și rapid la atingere în decurs de milisecunde. 

Smartphone-ul este perfect pentru jocuri cu grafică intensivă cum ar fi PUBG, care necesită o putere mare de procesare, și aduce o rată de cadru stabilă, consumând în același timp mai puțină energie și reducând încălzirea dispozitivului în timpul jocurilor.

Articol susținut de Huawei

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton