Obiecte care aduc noroc în casă. Ce semnificație au

 Oana Pantazi
.

Conform credințelor populare, dar și regulilor feng shui, sunt obiecte care aduc noroc în casă și care nu ar trebui să lipsească atunci când ne amenajăm locuința. Iată ce te va ajuta să atragi energiile pozitive, să ai noroc la bani și chiar în dragoste!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Obiecte care aduc noroc în casă. Chiar dacă nu ești o persoană neapărat superstițioasă, nu ar strica să te asiguri, atunci când îți amenajezi casa, că vei atrage toate energiile pozitive și că locuința ta va deveni o oază de liniște și de relaxare, unde să te întorci de fiecare dată cu plăcere. Iată, așadar, ce obiecte nu trebuie să îți lipsească din casă!

Child,Playing,With,Porcelain,Elephant,From,Childrens,Activities.Child,Playing,With,Porcelain,Elephant,From,Childrens,Activities.

Obiecte care aduc noroc în casă. Elefant

Extrem de popular în India și Turcia ca talisman, elefantul este un simbol al norocului și al bunăstării. Nobilul animal este, de asemenea, un simbol al înțelepciunii și puterii. Adu câteva dintre vibrațiile lor pașnice în casa ta cu câteva statuete mici sau ornamente frumoase care reprezintă acești uriași blânzi.

Obiecte care aduc noroc în casă. Bambus

Planta de bambus este recunoscută că aduce noroc și este una dintre cele mai eficiente remedii feng shui pentru noroc. Chiar nu poți greși cu această plantă versatilă: nu numai că este un plus inteligent pentru casa ta, ci se presupune că bambusul ar trebui să îți ridice moralul și să-ți aducă pace și noroc. Palmierii, orhideele și ficușii sunt considerați și ei norocoși. De asemenea, este indicat să ai și obiecte de mobilier din bambus în casă.

Obiecte care aduc noroc în casă. Pești

Chiar dacă nu vorbim despre obiecte în acest caz, se spune că poți să îți schimbi norocul la bani dacă aduci în casa ta un peștișor sau mai mulți. Se consideră că aceste animale aduc noroc și un acvariu atent plasat este considerat un aspect important al feng shui-ului. Se crede că peștii absorb energia negativă în casă și pot simboliza, de asemenea, sănătatea, fericirea, abundența, prosperitatea și bogăția. În feng shui, peștele-dragon este văzut ca peștele bogat. Peștii aurii sunt, de asemenea, asociați cu norocul și energia pozitivă. Numărul peștilor este, de asemenea, important: opt sau nouă este numărul norocos.

Obiecte care aduc noroc în casă. Potcoavă

Superstiția potcoavei aducătoare de noroc este, probabil, una dintre cele mai cunoscute. Este tradițional să atârni o potcoavă la ușă, pentru a aduce noroc tuturor celor care intră. Și modul în care o poziționezi depinde de tine. Unii spun că este important ca potcoava să fie îndreptată în sus, fiindcă, astfel, norocul nu se va epuiza niciodată. Alții cred că, dacă o pui în jos, asta va permite norocului să curgă în viețile celor care trec pe sub el.

Obiecte care aduc noroc în casă. Cristale

În afara aspectului lor atrăgător, cristalele sunt cunoscute pentru puterile lor de vindecare. Cristalele pot ridica vibrațiile din casă și pot umple spațiul cu energii bune. Așază carneol și apatit în bucătăria ta pentru a te simțiți creativ și inspirat. În baie, pune Cuarțul Trandafiriu lângă produsele pentru piele – se crede că aduce energie pozitivă și este, de asemenea, cunoscut pentru că promovează iubirea și îngrijirea de sine. Selenitul și ametistul ar trebui să te ajute să te calmezi, așa că funcționează bine în dormitor.

Citește și: Cele 4 obiecte care nu trebuie să-ți lipsească din poșetă la orice petrecere

Citește și: Horoscopul norocului. Care sunt cele mai norocoase zodii, atât la bani, cât și în dragoste

Citește și: Numerele norocoase în funcție de zodie. Ce trebuie să alegi în momentele importante

Citește și: TOP 3 cele mai inteligente zodii! Nativii care au o memorie de invidiat

Obiecte care aduc noroc în casă. Dreamcatcher

De asemenea, din casă nu trebuie să îți lipsească un dreamcatcher. Provenind din culturile native americane, prinzătorul de vise este conceput pentru a captura coșmaruri și spirite rele. Aceste obiecte atractive au, de obicei, un design asemănător pânzei de păianjen și sunt decorate cu mărgele și pene. Sunt nu doar niște obiecte care vor arăta foarte bine în dormitorul tău, ci au și o utilitate deosebită, mai ales dacă crezi în astfel de practici.

Obiecte care aduc noroc în casă. Lampa cu sare

Aceste obiecte decorative sunt sculptate din sare roz de Himalaya și sunt cunoscute pentru gama lor de beneficii pentru sănătate. Folosirea unei lămpi cu sare ajută la curățarea aerului din casa ta, calmează alergiile, stimulează starea de spirit și chiar promovează un somn mai odihnitor. Se găsesc sub formă de veioză, cu bec, sau sub formă de suporturi pentru lumânări.


Obiecte care aduc noroc în casă. Broasca țestoasă

Figurinele în formă de broaște țestoase sunt la mare căutare. Acestea trebuie să fie amplasate într-un loc strategic din locuință pentru a aduce noroc. Se spune că broasca țestoasă aduce prosperitate și absoarbe energiile negative, numărându-se printre cei patru gardieni din Feng Shui. Pentru a te asigura că îți va merge bine în viitor, pune simbolul cu fața către ușa de la intrare.

Vezi şi ce sunt panourile fotovoltaice!
Foto: Shutterstock





 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton