5 locuri cu iarbă verde, aproape de București, unde te poți relaxa de Paște sau de 1 Mai

 Calin Maria Bianca
.

5 locuri cu iarbă verde, aproape de București, unde te poți relaxa de Paște sau de 1 Mai. Te-ai plictisit să tot faci Paștele în casă sau în curte? Vrei să profiți de vremea frumoasă care se anunță pentru zilele libere din perioada Sărbătorilor Pascale, sau de ce nu, chiar de 1 Mai? Ei bine, noi am căutat cele mai frumoase locuri de apropierea Bucureștiului, unde te poți bucura de aer curat, iarbă verde, dar și alte beneficii, totul în compania celor dragi, la doar câțiva kilometri cu mașina!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Viața în capitală poate deveni monotonă la un moment dat, astfel că în weekend majoritatea caută să iasă din casă, și totodată din București, fiind axați în special pe locuri verzi din jurul Bucureștiului, mai ales că vremea frumoasă își face pe zi ce trece simțită prezența. Prin urmare, dacă esti în căutare de natură și un loc verde ideal pentru picnic lângă București, fie pentru un weekend, fie de Paște sau de 1 Mai, noi am pregătit o listă a celor mai vizitate locuri din apropierea Capitalei.

Citește și: 1 Mai – Ziua Muncii – istorie, tradiție și obiceiuri

Citește și: Rețete pentru grătarul și masa de 1 Mai

Citește și: Cine este Maria Barbu de la Chefi la cuțite. Povestea ei de viață a făcut-o să plângă pe Gina Pistol: „O lună am stat în spital cu el'

Citește și: Roxana Blenche a născut. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite a publicat prima imagine cu bebelușul: „Suntem super fericiți”

5 locuri cu iarbă verde, aproape de București, unde te poți relaxa de Paște sau de 1 Mai

Ei bine, nu te mai ținem în suspans și îți dezvăluim lista cu cele 5 locuri din apropierea Bucureștiului, unde te poți relaxa de Paște, 1 Mai sau pur și simplu într-un wekeend, alături de cei dragi. Totuși, trebuie să precizăm mai întâi că unele dintre destinații au în apropiere un restaurant sau loc de mâncat, pe când la altele trebuie să iei mâncare cu tine de acasă și să te bucuri de un picnic pe cinste. Iată cum arată lista:

  1. Lacul Snagov şi Baza Electrică – este o zonă care se bucură de foarte multă apreciere printre cei care caută un loc de ieșit la iarbă verde aproape de București. Nu doar peisajul este de vis, ci și beneficiile pe care le ai aici. Mai concret este un loc special amenajat pentru astfel de ieşiri, unde vei găsi tot ce iti dorești, începând de la terenuri de tenis, fotbal, locuri cu verdeață și multe altele.

2. Comana – un loc inedit, în care te poți bucura de o priveliște de vis, ce te duce cu gândul la viața de la țară, pe care cu toții o iubim, chiar și din poveștile bunicilor. Verdeața, liniștea, conectarea cu natura, cât și oportunitatea de a sta doar cu cei dragi și a face un picnic, sunt motivele pentru care te poți urca în mașină și bifa această destinație.

3. Parcul de la Palatul Mogoșoaia – poate fi alegerea perfectă pentru o escapadă de weekend aproape de București. Nu doar că îți încânți privirea cu un spațiu verde, ci exista și un spațiu special amenajat in cadrul parcului pentru picnic. Mai mult decât atât, poți face și grătar, iar cât se face carnea, să joci badminton, volei sau tenis.

4. Lacul și Pădurea Cernica – reprezintă un loc verde, perfect de ieșit în weekend lângă București cu copiii, familia, prietenii și toți cei dragi. Este unul dintre cele mai apropiate locuri cu spațiu verde, fiind situat în estul Capitalei și se întinde de la Șoseaua București – Călărași spre Sud până la Valea Colentinei, unde se află și Lacul Cernica.

5. Parcul Dendrologic din Chitila – aproape de București, la aproximativ 20 de kilometri distanță, acest parc oferă vizitatorilor săi nu doar o oază de liniște și conectare cu natura, ci și un concert al lebedelor, pe care le poți admira fie că ești doar în trecere prin acest loc.

Acum, după ce ai văzut lista cu cele mai frumoase 5 locuri cu iarbă verde, în apropiere de București, unde te poți relaxa de Paște sau de 1 Mai, fie într-un weekend oarecare, este timpul să îți faci planuri cu toți cei dragi și să vă organizați pentru o excapadă în natură.

Sursă foto: Facebook / Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton