Idei de călătorie pentru 2020! Delta Dunării, colțul de rai al României

 Stamen Diana
.

Se spune că timpul se oprește în loc odată ce ai ajuns în Delta Dunării. Acest labirint de lacuri și canale, cu plauri de stuf, păduri de nisip, plaje virgine și sate pescărești este locul unde vei lua contact cu tot ce înseamnă tradiție și sălbăticie.

Tarife tentante la vacanțele Delta pentru Seniori și Delta pentru Toți!

Ți-ai propus să-ți petreci următoarea vacanță în Delta Dunării? Gulliver Delta Resort 4✿ a pregătit ofertele Early Booking 2020 cu reduceri de până la 65% la pachetele Delta pentru Seniori și Delta pentru Toți, la prețuri ce pornesc de la 429 lei/persoană, conform programului ales. În plus, complexul lansează pentru 2020, cazarea în bungalowri de lux, iar cu ocazia inaugurării ai posibilitatea să achiziționezi pachete Welcome Early Booking la un preț cu totul special: „plătești o noapte de cazare cu all inclusive și beneficiezi de tot sejurul!'. 

Inspirat din vechile conace lipovenești, Gulliver Delta Resort 4✿ este locul ideal unde să pătrunzi în atmosfera dobrogeană, dar în același timp să te bucuri de facilități moderne. Amplasat idilic pe malul lacului violet la marginea localității Murighiol, complexul dispune de o piscină înconjurată de bungalowri noi (dotate cu baie proprie și amenajate în stil tradițional), ponton de pescuit și loc de joacă pentru copii. 

Murighiol, punctul de pornire spre paradis

Localitatea cu ape violet, Murighiol este un păienjeniș de lacuri și rezervații naturale și un excelent punct de plecare spre monumentele naturale ale Deltei Dunării. O plimbare cu barca pornind de pe Lacul Sărături spre Uzlina îți descoperă peisaje memorabile: colonii de pelicani ce se dau în spectacol în încercarea de a prinde pește, ghioluri de papură, maluri dantelate cu stuf și rogoz, mici insulițe de nisip devenite adevărate sanctuare pentru numeroase viețuitoare… 

Mii de turiști străini ajung în fiecare an în Delta Dunării atrași de tradițiile bine păstrate ale locului. Unul dintre cele mai frumoase sate lipovenești, neștirbite de dezvoltarea turistică, este Sfântu Gheorghe, așezat la locul de întâlnire dintre Dunăre și Marea Neagră și cunoscut pentru plaja sa sălbatică, ciorba storceag din sturion proaspăt și casele cu acoperișuri din stuf. 

Delta Dunării este destinația perfectă pentru aventuri în natură, prilej excelent să descoperi Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa. Aici vei vedea dune de nisip înalte de peste 10 metri, stejari vechi de sute de ani, liane încolăcite de arbori, sute de cai ce zburdă liberi, orhidee sălbatice, plus numeroase specii de păsări, unele dintre ele pe cale de dispariție. 

Specii de păsări din România – vezi care sunt cele mai cunoscute specii de păsări din țara noastră!

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Early Booking Delta 2020 – Gulliver Delta Resort 4✿ Murighiol

  • Delta Seniori 3 noptitarife de la 429 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 499 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta Seniori 4 nopti – tarife de la 499 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 599 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 3 nopti – tarife de la 449 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 549 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 4 noptitarife de la 549 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 649 lei/persoana (corp central 4✿).

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet, doua gustari intre mese, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton