Idei de cadouri si surprize de Valentine’s Day pentru iubită

 Lupescu Anca
.

Idei de cadouri și surprize de Valentines Day pentru iubită pentru acele momente în care pur și simplu nu ai idee ce să faci sau să îi cumperi de Ziua Îndrăgostiților. Cel mai important cadou de Ziua Îndrăgostiților este timpul petrecut împreună. Deși cu siguranță nu este nimic în neregulă dacă vrei să faci cadouri sau surprize. Orice ai decide să faceți de Ziua Îndrăgostiților în acest an, iată câteva idei pentru inspirație.

Idei de cadouri de Valentines Day pentru iubită

Față de pernă din satin

Fețele de pernă de mătase sunt la modă acum, deoarece ajută la reducerea căderii părului și la prevenirea liniilor fine și a ridurilor. Ele pot costa un destul de mult, dar găsești și fețe de pernă la prețuri accesibile. 

Mesaje de bună dimineața. Cum să îți faci partenerul să zâmbească

Cercei

Deci, vrei să-i iei bijuterii, dar bugetul tău este mai mult în gama de două cifre decât de trei, găsești cercei din argint sau placați cu aur la prețuri accesibile. Alege ceva finuț cu care nu vei da greș.

Aparat de masaj pentru scalp 

Una dintre cele mai bune părți când mergi la salon este masajul la scalp pe care îl primești odată cu spălarea părului. Caută un aparat de masaj pentru scalp, care nu numai că se simte grozav, dar ajută la creșterea părului.

Cum alegi creionul de ochi?. Ce trebuie să știi despre dermatograf și tuș

Ochelari de soare

Dacă își pierde mereu ochelarii de soare, ea va aprecia acest cadou. Găsești ochelari de soare în toate stilurile și culorile. Alături de o cutie de bomboane și un buchet de flori, sunt cadoul ideal.

Topper de saltea cu spumă de memorie

Da, această idee este un pic șireată, deoarece dacă locuiți împreună, vei beneficia și tu de ea! Poți cumpăra un astfel de topper cât de gros sau subțire dorești și ajută alinierea coloanei vertebrale. Dacă iubita ta are dureri de spate și îți cere mereu să îi faci masaj, este cadoul perfect. De asemenea, prelungește durata de viață a saltelei tale de pat, care costă o avere.

Cum să te îmbraci la birou. Ce trebuie să știi

Bombă de baie sau seturi pentru îngrijire

Orice femeie adoră timpul petrecut cu ea în care își face rutina de seară și se răsfață, din când în când, cu o baie cu spumă, sare de baie și bombe de cadă. 

Găsești o mulțime de modele, forme, mirosuri și culori, așa că ai de unde alege. Alternativ, cumpără un set de spumă de baie, loțiune, săpun și sare de baie. Va aprecia. 

Lumânări

Dacă iubita ta are mereu lumânări aprinse în casă, atunci acesta este cadoul ideal. Ia-i câteva lumânări mari și foarte parfumate. Asigură-te că vin cu capac, ca să fie ușor de stins. Le poate folosi în dormitor sau în baie, atunci când se relaxează într-o cadă plină cu spumă. 

Perie rotativă

Dacă bugetul îți permite, cumpără-i iubitei tale o perie rotativă. Sunt ideale pentru o coafură rapidă și se încadrează în orice buget. Poți găsi atât perii ieftine, cât și foarte scumpe. Cu siguranță va aprecia. 

Cum te îmbraci la nuntă. Ce stil să adopți în funcție de locație

Pijama

Dacă iubita ta iubește pijamalele și are șifonierul plin, atunci știi ce trebuie să îi cumperi. Încearcă un set din dantelă sau satin sau o pijama care să vină și cu halat de casă. Este un cadou pe care îl va aprecia, mai ales dacă îți iei timp să afli ce îi place să poarte și ce materiale preferă. 

Carte personalizată: Ce iubesc la tine

Exprimarea sentimentelor pe care le ai față de ea poate să nu vină întotdeauna în mod natural. Această cărticică este biletul tău de aur, cu mici sugestii care te ajută să împărtășești cât de mult o iubești și cât de mult îți pasă de ea. Gândul contează cu adevărat, iar această carte de va însemna totul pentru ea. 

Parfum de cameră

Un difuzor cu parfum are toate calitățile unui cadou grozav, deoarece are un aspect elevat care depășește lumânarea tipică și miroase atât de bine. Alege arome de citrice sau vanilie ori ceva ce știi că adoră, cum ar fi levănțica. 

Activități surpriză Valentines Day pentru iubită

Aventură în aer liber

Dacă iubitei tale îi place să iasă și să exploreze, planifică o întâlnire romantică în aer liber. În funcție de vreme și de locul în care locuiești unele opțiuni includ drumeții, camping, plimbări cu barca, mersul pe pârtii și caiac-canoe. 

Cum asortezi geanta cu pantofii. Câteva reguli de bază

Un cadou grozav de asociat cu această întâlnire ar putea fi un echipament pentru activități în aer liber care se află pe lista ei de dorințe, cum ar fi un sac de dormit sau o sticlă de apă termală.  

Degustare de vin sau de bere

Indiferent dacă ea iubește pinot noir sau bere fructată, o degustare este o idee discretă și distractivă care poate fi o întâlnire de sine stătătoare sau un precursor al cinei. 

Mergeți la fața locului la o cramă sau la o fabrică de bere sau pur și simplu vizitați barurile locale pentru a face din asta o aventură.

Îngrijirea părului creț. Ce rutină ar trebui să urmezi

Maraton de filme

Dacă iubește să meargă la cinema, plănuiește o zi în care să vedeți o mulțime de filme. Va fi foarte distractiv. Terminați seara cu o cină sau cu cocktailuri în oraș.

Sursa foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton