Ce l-a făcut pe Dragoș Bucur să accepte rolul de jurat la Românii au Talent: "Primul gând a fost să refuz"

 Dumba Gabriela
.

Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt noii jurați ai emisiunii Românii au talent, după ce Florin Călinescu și Alexandra Dinu și-au dat demisia. Dragoș Bucur susține că, inițial, a vrut să refuze propunerea pentru că era deja ocupat cu filmări pentru Visuri la cheie. În ultimul moment, însă, s-a răzgândit și a acceptat rolul.

CITEȘTE VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

Dragoș Bucur a filmat, deja, pentru Românii au talent și a povestit, cu umoru-i caracteristic, că nu a fost așa plăcut după cum se aștepta. Actorul spune că s-a plictisit la filmări și a dezvăluit și ce l-a determinat să accepte rolul de jurat.

646×404-3646×404-3

'M-am cam plictisit pentru că… Eu mă așteptam să fie aici distracție, mă așteptam ca Bobonete să spună glume toată ziua, mă așteptam ca Andra să cânte, de la Andi mă așteptam ca la două, trei chestii să vină cu ceva inteligent, eventual niște direcții în muzică, în…

Eu știam că el știe tot. Dar nu e deloc așa. A fost destul de plictisitor, dar a fost prima filmare', a spus Dragoș Bucur în cadrul emisiunii 'La Măruță'.

Ce l-a făcut pe Dragoș Bucur să accepte rolul de jurat la Românii au Talent

Dragoș Bucur nu voia să facă parte din proiectul de la Pro TV. Cel puțin la început, atunci când șefii trustului i-au propus noul job. Era foarte ocupat cu Visuri la cheie, plus că familia numeroasă pe care o are cu Dana Nălbaru are nevoie și de prezența lui, dar în ultimul moment s-a răzgândit.

'Primul gând a fost să refuz, propunerea a venit într-o perioadă în care filmările pentru „Visuri la cheie' sunt foarte intense, vremea s-a cam stricat și suntem contracronometru cu lucrările.

De-a lungul celor 8 ani de când sunt parte din echipa „Visuri la cheie', am mai primit propuneri pentru alte colaborări la care am spus pas, dar „Românii au talent' are niște ingrediente care îl fac să fie atât de iubit pe cât este, atât de cei care îl produc, cât și de public, așa că este un proiect de nerefuzat', a mărturisit Dragoș Bucur pentru TV Mania.

Citește și: Dan Capatos, scuipat de Gigi Becali! Cum a reacționat prezentatorul:„L-am prins pe la…’

Citește și: Cristi Brancu și soția sa au împlinit 13 ani de căsnicie!Ce surpriză i-a pregătit Oana Turcu soțului ei

Citește și: George Burcea, despre relația cu Andreea Bălan, la doi ani de la despărțire:„Eu am încredere că, într-o zi …’

Florin Călinescu și Alexandra Dinu au fost în sezonul trecut la Românii au talent

Sezonul 12 Românii au talent a venit la pachet cu două surprize uriașe pentru fanii emisiunii de la PRO TV. După plecarea lui Florin Călinescu, și Alexandra Dinu lipsește din rolul de jurat la Românii au talent.

Vestea că Florin Călinescu a demisionat de la Pro TV a luat prin surprindere pe foarte multă lume.

Florin Călinescu a semnat cu Prima TV şi posturile din portofoliul Clever. Omul de televiziune a fost anunţat oficial la lansarea de grilă a postului TV, pe 23 septembrie.

În locul lor, cum bine se știe deja, au venit Dragoș Bucur și Mihai Bobonete.

„Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare. Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte.

Pe colegii jurați îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte, și simt că ne vom distra foarte tare. Abia aștept să mă distreze și pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă. Acum sunt în fața scenei și aștept să văd ce înseamnă să fii român talentat', a declarat Mihai Bobonete.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton