Cum îl poți răsfăța pe cel mai important bărbat din viața ta

 bogdan.galca
.

Ca femeie, te afli de cele mai multe ori în centrul atenției când vine vorba de relația cu partenerul tău, însă și el trebuie răsfățat mai des decât crezi. Un gest romantic care nu poate da greș este momentul în care femeia preia frâiele și ia decizii care îl vor surprinde pe bărbat, precum planificarea unei vacanțe sau, de ce nu, o cerere în căsătorie. În funcție de cât de curajoasă și nonconformistă ești, poți ajusta gesturile frumoase prin care îi poți arăta iubitului sau soțului cât de mult ții la el. Iată câteva sugestii de gesturi cu impact:

Cadouri neașteptate

Cei mai mulți dintre noi apreciază cel mai mult cadourile primite atunci când se așteaptă cel mai puțin. Și partenerul tău merită mici atenții fără a sărbători ocazii speciale, iar în acest fel vei reuși să transformi o zi obișnuită într-un moment aparte de care își va aminti mult timp. Poți alege obiecte prețioase precum lanturi aur pentru barbati care îl vor duce cu gândul la tine în fiecare zi sau lucruri pe care și le dorește de mai mult timp. Cu siguranță are momente în care îți mărturisește că și-ar dori să-și cumpere ceva. Acordă atenție acestor mărturisiri și fă-ți o listă de care să ții cont când vrei să-l surprinzi cu ceva special.

Ieșiri surpriză

Dacă ești într-o relație sau căsătorită de mulți ani și atât tu, cât și partenerul tău aveți un program încărcat sau copii, întâlnirile romantice devin tot mai rare. Tocmai de aceea, din când în când îți revine obligația de a-l scoate în oraș pe neașteptate. Așteaptă-l când iese de la muncă și surprinde-l cu o rezervare la restaurantul vostru preferat sau anunță-l cu câteva ore înainte. Nimic nu se compară cu o seară în doi petrecută departe de zarva de acasă, cu un pahar de vin și mâncarea voastră preferată. Astfel de surprize trebuie să facă parte din arsenalul oricărei femei care știe să-și impresioneze partenerul.

Vacanțe

Nu uita că orice cuplu și familie echilibrată are nevoie de vacanțe departe de stresul cotidian. Un prilej de a-și reîncărca bateriile va fi cu siguranță apreciat de partenerul tău, iar dacă te ocupi tu de tot ceea ce înseamnă planificare, nu va trebui decât să-și facă bagajele și să treacă pe pilot automat. Asigură-te că știi care sunt perioadele în care își poate lua concediu și alege una dintre destinațiile pe care îți dorești să le vizitezi alături de el. Dacă vrei să marchezi o zi importantă, alege un loc special pentru voi, precum cel în care v-ați cunoscut sau unde te-a cerut în căsătorie. Acestea sunt potrivite pentru aniversări, iar dacă se întâmplă să uite de acea dată din calendar, cu siguranță nu va uita călătoria pe care o veți face împreună.

Ședințe de spa

Momentele de relaxare sunt perfecte pentru discuții despre viața de cuplu, despre familie sau alte probleme de care nu obișnuiți să discutați în fiecare zi. Alege măcar o zi pe lună pentru ședințe de spa care pot include masaje, saună sau alte tratamente speciale și arată-i partenerului tău că te gândești mereu la starea lui de bine. Durerile de spate sunt printre cele mai des întâlnite probleme la nivelul populației. Dacă tu sau partenerul tău munciți mult la birou, în picioare sau sunteți pe drumuri toată ziua, masajele vor ajuta la redobândirea unei stări generale mai bune. În acest fel poți evita și eventualele certuri care se nasc din cauza unei energii negative din cuplu.

Nu aștepta să vină ziua lui sau să fie promovat la muncă pentru a face ceva special pentru partenerul tău. Surprizele sunt prin definiția lor un prilej prin care cineva se poate bucura când se așteaptă cel mai puțin, așa că apucă-te de planificat.

Sursa foto: unsplash.com

(P) Material publicitar realizat împreună cu aursiargint

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton