Alex Abagiu și Radu Vlăduț, eliminați de la Asia Express. Primele declarații ale concurenților care au ratat finala: "Cred că s-a văzut pe fața noastră cât de dezamăgiți am fost!"

 Cica Cristina
.

Alex Abagiu și Radu Vlăduț au fost eliminați de la Asia Express, chiar înainte de finală. Ancora a fost roșie, iar cei doi concurenți nu vor mai ajunge la Taipei, sau cel puțin nu în cadrul concursului!

Cum au fost surprinși Alex Abagiu și Radu Vlăduț, după ce au fost eliminați de la Asia ExpressCum au fost surprinși Alex Abagiu și Radu Vlăduț, după ce au fost eliminați de la Asia Express

Alex Abagiu și Radu Vlăduț au intrat la cursa pentru ultima șansă, alături de alte două echipe: Ștefania și Speak, Adda și Cătălin. Au întâmpinat foarte mari dificultăți la autostop, astfel că au ajuns ultimii la Gina, chiar fără să mai poată duce la bun sfârșit una dintre misiuni.

„Așa cum am spus de la începutul show-ului, am venit acolo ca să jucăm jocul acesta, pentru noi a fost mai important ca orice să jucăm. Atât timp cât a fost joc, a fost bine pentru noi. În momentul în care jocul s-a oprit cred că s-a văzut pe fața noastră cât de dezamăgiți am fost!

Citește și: Răzvan Fodor, dureros de sincer. Ce credea despre blondele de la Asia Express atunci când a auzit că vor fi concurente: 'Niște pițipoance'.Ce spune despre Alina Ceușan și Carmen Grebenișan acum

A fost foarte greu din mai multe puncte de vedere. Vremea era total diferită. Eram ba la periferie, ba în centru, ba ieșeam în afara orașului Taichung. În unele locuri era vreme bună, în altele ploua torențial, în unele locuri bătea vântul. A fost o furtună care a cuprins dubios tot orașul și inevitabil a afectat toate cele trei echipe intrate în cursa pentru ultima șansă. Când eram la probe parcă mergeau lucrurile, pracă ținea vremea cu noi într-un fel sau altul, dar când trebui să facem autostopul începea să plouă torențial. Nu o spun ca pe o scuză, ci doar relatez situația”, a spus Alex Abagiu la Xtra Night Show.

Alex Abagiu a recunoscut că la acest punct al competiției nu mai poate fi vorba despre echipe slabe, după ce a spus de nenumărate ori în că Adda și Cătălin nu s-ar număra printre cei puternici. Au explicat că au făcut acest lucru pentru a impulsiona și celelalte echipe să simtă gustul compeției.

Citește și: Ștefania, primele declarații după ce Speak a cerut-o în căsătorie la Asia Express.S-a uitat la emisiune plângând: „Am simțit emoțiile ca și cum s-a întâmplat iar”

Cei doi au fost conștienți de faptul că ancora ar putea fi roșie, întrucât nu pot intra patru echipe în finală.

„Eram constienți că ancora va fi roșie, nu puteau să intre patru echipe în etapa finală!”, a spus și Radu Vlăduț.

Alex și Radu: „Am simțit îmbrățișări sincere de la colegi”

„Am simțit îmbrățișări sincere de la colegi. A fost strângerea la piept, fără prea multe cuvinte. Atunci când oamenii țin să se argumenteze mult, nu mai e natural.

Citește și: Lidia Buble a dezvăluit că a fost chemată să participe la Asia Express.Cine ar fi trebuit sa îi fie partener? Nu Răzvan!

Suntem foarte mulțumiți despre ceea ce am descoperit despre noi, Taiwan, oameni. Suntem bucuroși că am ajuns până în semifinală. Nivelul trăirilor, să vezi cum ai șanse, apoi, într-o fracțiune de secundă, îți fuge pământul de sub picioare. Ne-a uimit Asia Express prin asta', au spus Alex și Radu, înainte de a părăsi Asia Express.

Asia Express continuă pentru alte trei echipe, care s-au calificat în finală. Este vorba despre Răzvan Fodor și Sorin Bontea, Ștefania și Speak, Adda și Cătălin Rizea.

Sursa foto: Facebook, Diana Oros

Citește și: Răzvan Fodor întâmpină probleme în izolare, din cauza obsesiei soției pentru dezinfectat. Concurentul de la Asia Express s-a ales cu arsuri pe mâini: „A fugit direct la baie să spele clorul”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton