Ce pantofi să asortezi la ținutele de toamnă

 advertising.ringier
.

Odată cu venirea anotimpului rece, trebuie să introduci în garderobă încălțări noi, care să-ți garanteze confortul. Totodată, pantofii pe care îi porți trebuie să-ți vină bine, să fie confecționați din materiale de calitate, precum pielea și să se potrivească perfect cu ținutele pe care le porți.

Vrei să știi care sunt tendințele în materie de încălțăminte pentru toamnă? Iată care sunt pantofii pe care merită să-i introduci în colecția ta, din rândurile de mai jos!

Pantofi clasici, cu toc

Deși vorbim despre toamnă, acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunți la tocuri, pe care le poți asorta cu fuste și rochii călduroase. De pildă, pentru a obține un outfit ideal pentru birou sau ieșiri în oraș, optează pentru o rochie midi neagră, o pereche de dresuri și pantofi clasici, cu toc, în aceeași nuanță închisă. Inspiră-te din numeroase perechi de pantofi damă de pe the5thelement.ro și alege modelul care te reprezintă!

Această ținută poate fi completată de un palton, care să-ți țină de cald. Fie că alegi paltoane negre, gri sau maro, acestea te scot în evidență și te ajută să creezi un outfit ideal pentru toamnă.

Cizme peste genunchi

Din gama încălțămintei pe care o poți aborda toamna fac parte și celebrele cizme peste genunchi. Aceste modele se potrivesc de minune cu un outfit elegant, compus din rochie sau fustă și bluză. Adaugă o pereche de dresuri și poartă cizme peste genunchi, din piele. Vrei să menții un stil clasic? Poartă cizme peste genunchi negre sau maro. Pentru un stil extravagant, nu ezita să alegi modele în nuanțe intense de roșu sau violet, care arată excelent cu o ținută monocromă.

Nu uita nici de cardigan sau de un palton adecvat vremii de afară, care să-ți țină de cald în serile răcoroase.

Ghete comode

Pentru a complimenta un stil vestimentar casual, ai nevoie și de o pereche de ghete comode. Poți să arăți excelent într-o pereche de ghete, însă renunță la rochii și fuste elegante atunci când le porți.

În schimb, poți să porți ghetele cu o pereche de jeanși sau pantaloni negri și un pulover călduros, pentru o ținută de efect.

Cizme de cauciuc

Următoarele încălțări pe care să le adaugi pe lista de cumpărături pentru toamnă sunt cizmele de cauciuc. Deși nu sunt considerate cele mai stilate perechi de încălțări, acestea își dovedesc utilitatea și se potrivesc excelent în ținutele casual sau feminine. De exemplu, poți integra cizmele de cauciuc într-o ținută cu jeanși, pulover și jachetă sau alături de o rochie feminină, pentru o apariție spectaculoasă.

Mai mult, cizmele de cauciuc se integrează perfect într-o ținută pentru o zi ploioasă, în care vrei să menții confortul picioarelor. Există numeroase modele de cizme de cauciuc, de la cele negre, clasice, până la modele colorate și feminine.

Botine elegante

Nu în ultimul rând, botinele elegante sunt ideale pentru sezonul rece. Iată câteva combinații stilistice în care poți să incluzi o pereche de botine:

  • Alături de cămașă și fustă. Creează o ținută perfectă pentru birou și îmbracă o fustă midi, o cămașă în nuanța preferată și o pereche de botine negre, cu toc mic.
  • Alături de o pereche de pantaloni mulați și o maletă elegantă. Botinele arată excelent cu pantaloni care urmează linia corpului, o maletă și un sacou. Pantalonii pot fi îndoiți dar nu încerca să-i îndeși în botine, fiindcă nu vei crea un efect vizual plăcut.
  • Alături de pulover și jeanși. Dacă te grăbești și vrei să compui rapid un outfit, alege o pereche de jeanși cu talie înaltă, care arată bine alături de un pulover călduros, cu decolteu în V.
  • Alături de o rochie și un cardigan. Nu știi ce să porți într-o zi mohorâtă de toamnă? Poartă botinele cu o rochie midi ,dresuri opace și un cardigan cool, care să-ți țină de cald.

Acestea sunt cele mai potrivite modele de încălțări, pe care nu trebuie să le ratezi pentru toamnă! Alege modele comode și versatile, care să se potrivească cu orice articol vestimentar din garderoba ta.

Sursa foto: unsplash.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton