Ce cadouri inspirate să le faci prietenelor de Crăciun

 bogdan.galca
.

Vă știți de o viață, ați trecut împreună prin tot felul de situații mai mult sau mai puțin plăcute, vă cunoașteți secretele, preferințele și cele mai ascunse dorințe. Și totuși, când vine vorba de cadouri pentru ocazii speciale, vă este greu să alegeți ceva cu adevărat semnificativ. 

Pentru că se apropie Crăciunul, cel mai bun prilej a dărui ți-am pregătit o listă cu idei de cadouri care să te ajute să alegi ceva potrivit pentru fiecare dintre prietenele tale de suflet.

Dăruiește experiențe

Ce ai spune dacă de data aceasta ai încerca să le oferi fetelor o experiență de neuitat? Un salt cu parașuta, un zbor cu parapanta, o excursie specială de shopping într-o capitală a modei sau o tabără de yoga sunt idei cu care, în funcție de preferințele și personalitatea prietenelor tale, nu ai cum să dai greș. 

Dacă bugetul nu te ajută și oricare dintre variantele de mai sus este prea costisitoare pentru tine, niște cursuri de pictură, de muzică, de fotografie, de teatru, de dezvoltare personală sau de făcut căsuțe din turtă dulce sunt la fel de potrivite. Ține cont de pasiunile fiecăreia dintre prietenele tale și găsește varianta potrivită în funcție de acestea. 

Alege cele mai inspirate kit-uri de beauty

La fel ca în cazul numărului de perechi de pantofi sau de genți pe care le deține o femeie, nici cosmeticele, oricâte ar avea, nu sunt suficiente. Ocazia perfectă pentru tine de a alege daruri inspirate și din această categorie. Ai grijă ca produsele pe care le cumperi să fie de la brand-uri care pun preț pe calitate și alege combinații care știi că o vor bucura pe cea care le primește.

În fruntea listei tale ar trebui să fie un set de cosmetice naturale. Pentru că frumusețea și sănătatea merg mână în mână, aceste cosmetice nu doar că sunt de foarte bună calitate, ci au și o serie de beneficii pentru cele care le folosesc. Serumuri, creme de corp, de față sau de mâini, kit-uri de călătorie – când vine vorba despre astfel de produse chiar ai de unde alege, trebuie doar să ții cont de particularitățile pielii sau părului celei care le va primi. 

Oferă un cadou handmade

Chiar dacă nu ești cea mai talentată persoană din lume, când ții foarte mult la cineva, să îi faci un cadou personalizat și realizat chiar de către tine este absolut minunat și o dovadă de afecțiune ce cum să treacă neobservată. Dacă te pricepi să croșetezi, să folosești mașina de cusut sau poți face minuni în zona textilelor, caută idei simpatice și pune-le în practică. Un pulover tricotat, o fustă cochetă sau poate un fular în culori vesele vor reprezenta cadouri nu doar drăguțe, ci și foarte utile. 

Dacă talentele tale nu se pot concretiza în obiecte care pot fi purtate, poți încerca să faci un colaj cu poze cu voi în diferite momente ale vieții, pe care să îl pui într-o ramă foto, sau să faci un alt obiect decorativ. Dacă ai nevoie de idei, sunt o mulțime de tutoriale online din care te poți inspira. De aici poți învăța inclusiv pașii necesari pentru a obține cadoul pe care dorești să îl faci.

Creează amintiri cu ajutorul bijuteriilor

Nu doar diamantele sunt cele mai bune prietene ale fetelor, ci bijuteriile, în general. Mergi la un târg de bijuterii de autor și alege cadouri cu semnificație, care se vor transforma în amintiri de neuitat peste ani.

Poți alege piese unicat sau același model de colier pe care să-l aveți toate și să îl purtați la ocazii speciale. Inelele cu pietre semiprețioase care pot da culoare oricărei ținute sobre pot fi o idee interesantă. Sau alege pandantive cu pietrele voastre norocoase.

Indiferent ce îți dorești să oferi anul acesta prietenelor tale, ține minte că un dar făcut din suflet nu poate fi egalat de nimic, fie că îl cumperi sau îl faci singură. Crăciunul nu este decât un pretext de a le arăta oamenilor dragi cât de mult înseamnă ei pentru tine. 

Sursă foto: Shutterstock 

(P) Material publicitar realizat în colaborare cu Secom

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton